羽絨/風褸/旅行用品討論[23](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
你最型就得啦, 拎認同感係改變人地唔係改變自己。你覺得香港人7咪申請其他passport再移民, 唔好係連登討論啦, 呢度大部份香港人。
我無話要領認同感
我自己唔著姐
我會在意呢樣野係唔想香港人著到咁異類比人笑
你呢句野已經矛盾啦, 你睇睇自己寫咩
點樣矛盾 請解釋
傻鳩定盲撚呀你,英國同日本周街都有人著羽絨
咁果啲「周街」咩人呀
nanga學佢咁講早就執7佐, 我起完佢底都廢事嘈, 阿婆搭架巴士佢都可以開post講, 傻鳩來。
Torrentshell 得返 Xs 同S
上面咪叫咗你咪覆啲白卡佬囉
montbell 羽絨中層係咪好過佢自家fleece ?
諗緊邊個中層好
如果真係滑雪
買件有powder skirt嘅褸
beta lt/ ar同你件calcite撞晒 錢多就另計
Xenair Alpine嘅直接比較 (填充量同功能)
應該係Nuclei SV或停產咗嘅Nuclei AR
再唔係就Proton LT/ AR
Atom LT/ AR都係靜態嘅褸
你預12-13度左右用, 再凍搞唔掂。
midlayer呢件難D, 佢cutting比較鬆身, 香港用9成9著出面。
我覺得靜態用或者旅行用係幾OK。
唔係掛 我問個職員,佢仲suggest我買beta ar 等我仲上網買左
想一野搞掂,加拿大用,買雀既話係咪macai 最好
軟身/ 硬身嘅shell jacket
講到尾咪又係一件shell jacket
唔係爬山 日常生活冇乜機會刮爛
好多台灣人著goretex褸揸電單車添
你著beta ar滑雪都冇問題
但如果係我就乜都唔買 calcite 2.5L已經好好
基本上雀好多都係
但鬼國好多
仲要mark up 晒割韮菜
其實好CLS,我發現香港好難買呢啲嘢,一係冇貨一係冇色一係冇碼,究竟乜野原因
聽你講完有啲後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞