羽絨/風褸/旅行用品討論[23](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
之後再上網搵到依個牌子Nikko有我想要既種類外套
價錢又岩我預算
同埋見佢係戶外品牌 應該點都好過baleno出既款
想請教各位師兄 nikko依個牌子係咪都有啲歷史既戶外牌子 唔係好雜嘜既牌子
因為好熟面口 但又好似唔係好常見
你鐘意果啲可以睇nikko, leaveland, 呢啲平民牌子,不過我覺得同淘寶參唔多
入得呢個post嘅brother主要講緊登山專業牌子,唔係呢個客戶群囉
感謝師兄解答
等我又知道多一個牌子可以睇下
謝謝你
製造 同 設計可以分開既
依個牌子好多年,本地野,未聽過佢有出色產品,我自己就只係當佢OEM 貨,如果貨比貨,我寧可買大陸太陽K牌就算,至少K 牌d 款抄都抄新款
感謝師兄指點
但搵咗一陣 我都暫時未搵到你講個k牌子係邊一個
請問介唔介意指點多少少
香港有賣大陸唔係好多隻,牧高笛主要做營,探路者同shehe很耐無見過,應該係凱樂石,鍾sir向來有賣
真係超級多謝各位指點 獲益良多
睇吓先而家
如果係Montbell Permafrost Light Down Parka同Patagonia Hi-Loft Down Hoody比? 邊件比較適合-10度?
依件買咗幾錢?
幾靚都想買
yes, 佢係香港好多鋪,抄款都幾足,但質素就唔清楚
講開鍾sir間嘢,其實佢可唔可以攪好啲…啲舊貨積貨多到…最不可思議係最入面果啲萬位價錢大羽絨,放咗係度都唔知幾耐,成堆垃圾場咁搵鬼買
4500 up la
鍾sir唔算攪得差,剛剛由舊鋪搬新鋪一年,搬之前清過一次貨,而家企理咗很多。
黎緊想去英國玩, 濕濕凍凍咁, 但我睇預報都係5~9度
Montbell 3in1 Fall Line Parka 適合嘛?我見page1講0度都ok
想問埋佢防風能力如何
-10度著light...
咁多位巴打有冇咩建議 我發覺北海道有d地方唔止-10添... 成-15至-20
之前未去過咁凍, 求教學點先生存到
唔駛咁擔心,今排去韓國遇寒流都係咁上下温度,最緊要有保暖褲、厚手套、厚襪,唔夠厚褸可以去到日本市區先買
我就係講新場,我唔覺得好大改善
佢間野出名亂,老實講佢識行識教但唔識做生意同管理
有冇巴打有Montbell Permafrost Down Parka ?
有冇咩評價?
但都做到咁多年,可能係我自己唔識做生意😅
咁又未去到好差,只係明顯可以更好而佢無做到。或者係我自已個標準太高
很多人係這裡都提過,請自行爬文,要去咁凍地方先有用,12樓價錢向來很硬,最好係日本買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞