我和鄰居大姐姐的故事(18)

1001 回覆
294 Like 8 Dislike
據聞淇淇一蹶不振
心好痛
算係咁啦fuckboy
成日都話感情唔會係單方面嘅錯,不過葉開熙就犀利
啲,唔止係雙方面,係三方面嘅錯
新Po 留名
球星你快d出文啦 等幾日都係得2篇
無一個係毛菇

利申:都係覺得淇淇最慘
睇文字都登淇淇心痛
lm
多謝
美夢幻滅
今個星期有加更
其實係
綠茶巴
山區巴
密切留意

冇J冇女食
四百六十五

「對唔住...」

而家既我,除左道歉之外,都唔知講咩好。

「唔好啊熙熙...」淇淇越喊越傷心:「我咩都可以比晒你,唔好同我分手啊...」

見到淇淇喊得咁淒涼,我個心真係好唔安樂...

明明始作俑者係我,但我個心都一樣好痛……

「你有冇鍾意過我?」淇淇突然問。

……

我見到淇淇咁慘既樣,狠下唔到心去否認。

更何況,我諗少少鍾意,唔多唔少應該都有既。

尤其是淇淇獻身之後。

「我都鍾意你架!好鍾意好鍾意!」淇淇喊得好淒涼,仲有啲歇斯底理:「我唔理你以前係點都好,唔理你而家仲鍾意邊個都好,我都唔介意架……就算你出去識其他女仔,我都唔介意……只要……只要熙熙你唔好離開我……」

我搖搖頭。

「唔好咁啊…熙熙……我做乜都得架……只要你唔好同我分手……」

對住一個賤人,又明明唔係妳錯,點解妳要咁卑微去求我?

唔值得啊。

「唔係妳既原因。」我搖搖頭:「真係唔關妳事,妳唔好咁……」

話都未講完,淇淇就撲上黎錫我、摸我,然後仲想伸手去拉校裙背後條拉鍊。

嗞……

校裙由淇淇既嬌軀滑落到地上面,露出入面純白色既少女bra同底褲仔。

……

雖然唔想,但我控制唔到小熙熙行升旗禮……

淇淇都感覺得到,所以佢伸手想解開我皮帶,想要幫我除校褲。

睇住呢個品學兼優既女仔,為左一個好似我既人型自走炮,變到而家咁放蕩、咁墮落既樣……

……

……

……

唔可以。

我強忍自己既性慾。

唔可以錯落去,唔可以好似破左淇淇處果陣咁犯下大錯。

我輕輕咁推開淇淇:「唔好咁。」

淇淇比我推開左一野之後,又再撲上黎想幫我解褲頭。

可能因為上次破處成功挽回我既心,所以淇淇覺得今次只要肯同我上床,我都一定肯回心轉意,繼續同佢響埋一齊。

「淇淇,唔好咁。」我再次輕輕咁推開淇淇,點知今次淇淇有備而黎,緊緊扯住我褲頭唔放,拉扯之下,加上我隻左腳冇乜力,竟然兩個人一齊跌左落地下。

「嗚…!」我㩒住自己左腳膝頭。

淇淇見狀大驚,將色誘我既事先擺埋一面,雖然成面都係鼻涕眼淚,但仍然非常關心咁問我:「熙熙!你……點啊?」

……

「冇咩事。」我爬返起身,唔想再維持啱啱個姿勢。

我係一個性慾強既人,會把持唔住。

一旦把持唔住,又會前功盡廢。

我掙扎住咁坐返上梳化,淇淇都起返身,跌坐響地板上面望住我。

「對唔住啊熙熙……」淇淇又忍唔住再爆喊:「但你可唔可以唔好分手啊…我真係唔可以冇左你架……」

我雖然心痛,但心意已決,再繼續落去只會對淇淇造成更大既傷害:「要講對唔住既……係我。」

淇淇喊住咁搖頭。

我再道:「對唔住,我其實由一開始就唔應該同妳一齊。」

「唔係啊,我知道架……我由一開始已經知道你鍾意既係林秋兒,但我唔介意啊……」淇淇喊住咁講:「只要你一路響我身邊……我咩都唔介意啊……」

「啊?」我大吃一驚:「妳知?」

淇淇流住眼淚咁點點頭。

「妳知…?」我覺得個頭腦有運作唔到:「幾時知?」

「你中一果陣……望住佢既眼光,已經同望住其他人既眼光唔同……」淇淇仍然淚流滿面:「我知架……我由中一開始已經留意住你……」

……

「所以…我以前從來冇奢求過可以同到你一齊……」淇淇喊住講出佢既心聲:「因為……我清楚知道……無論我做咩都好……我都唔可能取代林秋兒響你心目中既地位……就算我同你表白,都只係想你知道我既心意…」

但我諗起我受重傷果陣,淇淇無微不至既照顧……

我諗起淇淇表白完之後,根本就冇諗我會肯同佢一齊……

而將所有野推到而家呢個地步既,係我。

係我因為想報恩而草率咁同淇淇響埋一齊。

係我……

將淇淇逼到呢個地步……

(待續)
淇淇真係完全無需要搞到自己咁墮落
護淇手實在心痛
會唔會為左留住條仆街 屎眼都比人爆埋
準備寄刀片比葉開熙
各位護淇手
要求增援
首席護淇手表示心痛到死,上唔到陣打葉開熙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞