[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(345) **警告 : 法奧問題請自行聯絡客服**

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
A380 都呢個價, 不如買1650
到時驚唔夠人搶
有咩好搶

到12月.一早要搶atx 3.0.一早10月11月已經買哂

同埋12月應該多貨啦.而且我估都唔只係得seasonic.講緊seasonic oem個堆

不過睇seasonic佢新聞個d msrp真係太貴
超貴超靚
如無意外 我應該12月有時間砌機
到時搶唔到就要諗下其他
咁睇唔開
amd同nv玩咁多代仲有bug,入intel
買張玩下當留念都好,隨時無下代
好撚貴
Fsp個隻抵玩好多
MSRP: PLATINUM EFFICIENCY
VERTEX PX-1200: $ 259.99
VERTEX PX-1000: $ 219.99
VERTEX PX-850: $ 189.99
VERTEX PX-750: $ 169.99

MSRP: GOLD EFFICIENCY
VERTEX GX-1200: $ 229.9
VERTEX GX-1000: $ 199,99
VERTEX GX-850: $ 169,99
VERTEX GX-750: $ 149,99

1000W金計返美金換算都1600蚊.我當香港1700
唔好玩啦
香港而家得幾個牌子有atx 3.0.msi , thermaltake , fsp , asus,之類
唔鐘意cwt既tt msi,咁姐係得返fsp.asus.asus一樣天價

咁fsp正路冇問題.seasonic呢個真係呃錢.你用落去都唔會有分別
我二你做乜9, 我咪話fsp抵玩
我知呀

只係想講seasonic 痴線
火牛都睇唔到㗎啦
咁又係咁多間嘅代工廠實好勁
Seasonic
又愛又恨
有冇人有興趣
唔得閒

作為敗家之眼成員好想去
請問 $20000 buget 可以點砌
想要有RGB
用途:剪4k片 打機

thanks
20號正式推出intel 13代 cpu
到時你再問會好d
收到
「ROG YES!」新品體驗大會參加者均可獲得 ROG SPOT T-Shirt 黑色 (價值 HK$238),並且即遊戲送出 ROG 紀念版籃球 (10 份)、TUF 紀念版籃球 ( 10 份)、ROG Camping Chair (10份)、ROG Tent ( 10 份)、ROG CAT 7 LAN Cable ( 5份) 等。

活動結束後,「ROG YES!」新品體驗大會參加者均有機會贏取 ROG Maximus Z790 HERO 主機板 1 份、ROG Strix Z790-F Gaming」主機板 1 份與 TUF Gaming Z790-PLIS WIFI D4 主機板共 3 份。

rog lan cable係咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞