[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(345) **警告 : 法奧問題請自行聯絡客服**

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
fractal design torrent但係io係頂

正常發揮
新蛋中資定腦場文化可惡d
點解要硬食呢兩篤屎?
去法奧咪得

正常發揮ver.2.0
幫拉
設計係好但火牛前置真心好煩,火牛唔可以買太大w數唔係太長會頂顯卡
想問吓各位ching

岩岩換咗塊底板(B660 plus d4)

開機時佢四粒Q-LED輪住著粒
紅..黃..白..綠

閃過一次之後就熄咗

想問吓正唔正常?
因為平時我無為意佢會開機閃燈
驚你拎粒CPU挖礦
唔幫襯都睇下

呢間未飲咳水 8C16T
報佢海關?
https://youtu.be/x3wCyuLRQYU

AMD瘋狂stutter跌FPS, 自己睇0.1% low.

建議AMD腦殘粉多買
買就買,唔買就過主
買=傻仔/米王
我選擇嚟買
開唔開到機先, 開到機就係正常
果四粒燈係自檢程序, 無事就會輪流閃 > 熄燈 > 開機
正常,應該係開機self-testing啲嘢
開到機,輪住閃完就熄咗,我平時無望住佢開機,唔知會閃
我以為係有咩問題,

唔該曬ching 們
呢啲片都係老作多建議唔好用呢啲片做論點,用翻GN/Hardware Unboxed呢啲會好啲
人哋有晒成個過程都俾你講到老作,我自己試過每一部AMD機都有stuttering issue,不過AMD腦殘粉乜都AMD Yes當睇唔到
建議你成條片睇曬佢,同埋搞清楚咩係0.1% low
佢推開飛馬未來呢啲咁嘅垃圾黑店係咁上下
我地推faroll就唔同 頭腦清醒
唔係excetly呢個channel之前有第二個channel啲片佢個monitoring software啲數根本對唔上,e.g.show緊4090行緊2720MHz但係其實4090根本無呢個frequency係得2715同2730兩格,所以我會信GN呢啲有公信力既channel多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞