[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(345) **警告 : 法奧問題請自行聯絡客服**

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Arc = 被遊戲耽誤既硬解
可以參考下,咁樣抵玩好多,不過要你自己砌
警世文:
法奧=黑店
完。
?
法奧買mon出左事 #2
https://lih.kg/3185378
不完美 可接受 可改善 不割
唔好分化黃店手足
不良銷售手法不能接受

可一不可再

善堂得濟
網店自己上門拎
間鋪唔記得叫佢check
責任全在賣方
咁樣最後仲要比人話黑店
笑死
咁悠二洗橫手硬食呢d 暗黑手段唔係間間鋪做到

有連登ac就唔洗驚真係冇講錯
邊個話你聽法奧係黃,做生意講自己係黃同等執有咩分別
不割
我話黃就係黃 fced(by我)
無證無據唔好鳩Up啦,夠話無商業合作無宣傳啦,咪日日硬件台商業宣傳,交左泊車費係唔同D,法奧係唔係賣緊d連閪產品?你話無既我咪答:哦
新香港請尊重
飛馬不了
美麗新香港渣Fit台都愈黎愈美麗
無辦法啦留低就係咁改變唔到啲咩
好似班友咁講:我呢,就自稱係食花生架姐
連登係黃架
想請問一下

我主力文書用 想要有九宮數字 同16吋mon
比較少打機 打都係打world war Z
會業餘用Autocad AI PS咁 有時剪片
本身預大約8k-10k

https://www.amazon.co.uk/ASUS-Vivobook-K3502ZA-i7-12700H-Certified/dp/B09X63MXTJ/ref=sr_1_15?crid=Y8GKJMWSXY0U&keywords=asus+vivobook+15&qid=1666331347&qu=eyJxc2MiOiI1LjQ1IiwicXNhIjoiNS4wMSIsInFzcCI6IjQuNTMifQ%3D%3D&s=computers&sprefix=ASUS+Vivobook+%2Ccomputers%2C298&sr=1-15

依家睇啱左呢一部,想請問一下講唔夠用?

Intel XTU GOOGLE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞