(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區174 新手問野請睇#1

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
哇諗下kenny老母嗰把尖到冇人有嘅死人聲

:dodododo(練緊舞)
趁佢唔為意一野係後面插入去

:呀!!你做咩呀!!
Kenny老母用力掙扎,佢乾到皺晒皮嘅patpat又停同你嘅巨龍磨擦,同佢濕潤嘅陰到內璧形成強烈對比。你將佢一路屌一路推左埋fans送比kenny嗰張摺枱度

:呀!我信耶蘇㗎!咁樣會去唔到天國!
Kenny老母擰轉上半身,嘗試用手推開你,點知kenny老母嘅指尖觸碰到你乳頭,令你敏感嘅乳頭有觸電嘅感覺,硬到好似粒橡皮糖咁。你一手抽起kenny老母嘅小腿,擰轉佢下半身,抱左kenny老母上張摺枱到。Kenny 老母而家對腳好似一把扇咁打開左,你同Kenny 老母結合嘅地方一覽無遺,大飽眼福。

:烏…
Kenny 老母dup低左頭,因為少婦最私密嘅地方比你望哂而感田羞恥。
你想探索kenny老婆嘅身體,你將手放係kenny老母黑到發臭嘅老鮑魚上,由鮑魚出法,向上遊走經過微微突起嘅肚腩仔,水平左轉,一手揸落佢下垂嘅乳房到!

:dodododo
Kenny老母高潮了!佢嘅陰道係咁係度收縮,而你都忍唔住要被揸乾了!

你打左個大冷震,射哂入kenny老母入面。
你同kenny老母四目交投,望住Kenny 老母微微張開喘氣嘅嘴仔,你忍唔住錫左埋去。Kenny老母今次冇反抗,反而將條脷伸入你個嘴入面,好似回應緊你對佢嘅愛咁。
過了良久,你地終於分開。

:信耶蘇呀信耶蘇呀你,耶蘇赦免你嘅罪,赦免我哋嘅罪
你思考左陣,忍唔住笑左出嚟。赦免你哋嘅罪,咁咪代表可以不斷咁同kenny老母偷食禁果?
健力先可以用leg drive
咁健美先可以用DB
普通人唔好做bench
唔應該受力嘅地方受力
我好似唔係正常人
想練胸嗰陣手腕唔受力有咩方法
雷姆 vs kenny老母
招人了,詳情睇ig
cls,睇到想嘔
練埋JJ
姐係好正常?
正常,肌肉損傷不嬲都係肌肥大其中一個因素
你唔係突然之間刺痛嗰隻拉傷就得
其實佢60幾kg但size又唔差,身高一定好矮,可能矮個我
今日試咗bb bench press
推到15kg(單邊)10下
起bar壓到個背好好實 ,實過db 唔係好慣
但佢張相成隻熊咁 好勁抽
想色佢
好憎Jeff cavaliere
用fake weight
又拍埋啲傻鳩片 教人一次用兩條罩丸繩
成間gym得兩條喳大佬
兩條罩丸繩唔淨係佢一個教啦
星期一去搵chloe mo 好緊張
Go24 啲bench press rack真係好撚on9
鬼佬有冇諗過換啲好啲
ig dm條鬼佬啦ig: martee_b_
係 不過佢肯定係最大責任果個
因為有個人翻譯曬中文
當年做新手都睇左好多
後尾識操先發覺好多知識根本唔岩
或者咁講
又唔係話唔啱既
健身上又好難分對錯
只係佢教既 有時太哇眾取寵
有時太浮誇 根本正常人唔需要咁練
冇計, 而家D gym都仲係用緊D最standard設備, 明明已經有唔同長度既罩丸繩都唔會買長D俾人用
成日講up right roll壞話

搞到個個都唔做
60幾kg應該米6都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞