(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區174 新手問野請睇#1

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
唔係話一定唔得,不過去過幾間見到就咁睇我都大隻過啲pt,冇乜說服力
之前都係著開U記/G2000, 唯有搵下訂做, 師兄有冇推薦
成日見到Gay Post入面啲西裝友的確係著得幾好睇 不過偏緊
出去食帶個磅起碼有個概念食咗幾多

減重都係嗰幾個variable 飲食+日常消耗+運動消耗
你睇緊d個飲食先睇吓係咪真係有deficit先
一兩個禮拜都冇乜落磅就可以試吓郁另外兩個嘅其中一個
assume重訓次數同強度不變
一係平時行多啲 一係就加cardio
我自己會試吓加2節20-30mins先

之後都係一樣啦 如果有跌可以keep住咁先
唔跌磅就繼續郁吓其他variable

就算想都轉返藍字先啦
吊啲單身女尾
了解佢哋日常生活習慣
研究佢住屋保安系統
查探佢屋企人幾時唔係屋企
清楚佢作息工作時間
學習一般擒拿技術
Study her
搵日一路吊 吊到入佢屋企同佢一齊搭𨋢上去
佢一開門入屋 你就即刻跑上去禁佢入去 一個後擺腿閂門
一手禁住佢嘴仔
一手捉佢隻手一路推佢向後行
要一眼關七用最快時間禁佢同時掃描間屋有啲咩 房門係邊 床 梳發位置 即刻禁到佢落床/梳發
先一手打一把掌落嘴 佢會怯一怯呆一呆
即刻 記住 係即刻扯開佢件衫
我哋要做既野係先突破佢第一度亦係最大既心理防線
當佢對波赤裸俾你睇到時 佢心理上會未睇到佢對波前軟弱左
因為心理關口突破左 未睇到前會盡力唔俾你睇到 但睇到後好自然會覺得遮黎都無用
我哋下一步要做既 係用言語俾佢知道你對佢同對佢屋企人有幾了解 等佢知道你了解佢平時同屋企人一舉一動等佢唔敢亂反抗 因為佢知就算佢吹話屋企依隨時返黎都無用 你比佢更清楚佢屋企人依家係邊
要快手除左自己條褲先 唔好諗住除哂衫先埋牙 唔好
我哋要做既係用最短時間攻破佢最後一道防線 就係閪窿
只要我哋成功插入我哋既陰莖入去佢陰道 咁佢就知道就算佢點都反抗都無意思 因為你已經插左
跟住落嚟我哋唔好追求唔同姿勢既刺激住先
我哋要做既係盡快中出左佢 令佢知道佢已經返唔到轉頭
一隻手禁實佢兩隻手
另一隻手大大力 係大大力揸佢對波 要淫慾佢 唔係愉悅佢
你要記住 愉悅係雙方 依家暫時只係你單方面爽先 愉悅留下第二q睇情況
我哋要淫慾佢等佢思考自己其實已經係一件玩物
我哋剩係用手揸實佢對波 用手指鏈合桃咁鏈佢粒乳頭令佢完全入迷
當你就黎射時我哋要追求最後一刻刺激感
我哋要做既係細細聲係佢耳邊講 我要射啦
佢會好自然想推開你甚至出盡力推開你 我哋就係盡情發揮我哋既本能 用最大力 禁實佢 捉開佢啲手用佢鬥力 從中獲取禁住人黎屌既快感
最後中出 要望住佢眼濕濕既表情 同佢講 我射哂入去啦
跟住咩都唔好諗 一野抆返陰莖出黎
思思然行入廚房攞野飲 做到好似係自己屋企咁 要俾佢感覺到你對呢度好熟悉 令佢再產生無盡恐懼
喝令佢去較水沖涼 同佢講等陣我會再黎正正式式既 做愛
又見到尖美
Where
我都想見
已經第5、6次見到
點串法
係咪齋睇都feel到個格串?
屌咪,玩深蹲玩到手腕同膊頭痹撚左😂
睇嚟要skip咗SBD了
其實只係個樣串 未傾過計
個樣
尖美有幾高
唔會 starbuck大隊長出品喎
有碼巴好撚癲😂😂
Gene
Elbow有冇問題?
就咁聽似係揸法問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞