(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區174 新手問野請睇#1

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
同弱智對話都係要用返一樣水平, 唔洗咁辛苦
柒咗就潛啦 柒咗成日上嚟搏屌你人生真係好失敗
做返幾個月gym,求其搵個fd gym友都識啦
唔好話行唔行內啦正常人點會好似你咁無知又要喺度講
一齊唻9up 真爽
真係有料既人點會話自已有料 個個真係當自已職業選手
係 所以由頭到尾都係得個無料1.5bw新手衝出嚟話自己先係good form其他人咁squat遲早傷
squat多D啦你
今次嘈交又幾撚好笑
搭單請教下,有冇咩動左練中三角會應啲,推膊覺得前中都有啲咁
Shoulder press 手踭越向得橫 中膊就會攞多d
中膊就不嬲難操 好多人都死swing 爛swing
好多時唔係邊隻動作 係成個操練方式要執
成日講D乜撚野濕水柴 自已講完自已唔笑果下好笑, 覺唔覺得自已弱智
你老母係咪擺到D吸濕大笨象圍住你圍到痴撚左
不過做gym做到瀨屎都係一個不可多得既奇材
頸後ohp
新手練返 db lateral raise /cable lateral raise 算啦
頸後易整親阿
成班恰個弱智
pro級真係唔同D, 做seated shoulder dumbbell press都未control到又叫人企起度做, 又叫人做ohp
真係, 成班弱智好惡 嚇撚到我
咁痛仲唔去睇下physio
打倉頡揀錯字又要俾狗咬, 你周圍瀨屎我好撚驚你架
小學雞到好似睇緊馬戲團
見幾隻狗開始亂吠我仲要認真回post咩 梗係用返一樣水平對返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞