[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
不斷加深誤會鋪s5吵大獲
"你估我想架!? 我比vecna/henry/one捉咗你係邊?"
"我被政府軍方追殺緊啊! 又要睇細佬壓力大到要隊草"
"你又唔同我講!?"
"講到又點 我唔係11 我唔識由california 瞬移到hawkins啊!"
"我只係想我地之間冇咁多秘密啫!"

跟住鬧鬧下比地震/裂縫/demo打斷
大概係咁發展
可以走去邊?點樣無損又一直引住蝙蝠…
佢同Dustin一齊去返上面,引班蝙蝠去現實世界?
定係由得Nancy佢地gg
認真討論如果你地係lucas
比籃球撚撞破, 同時max係旁邊反緊白眼你地會點拆?
大鳩佢殺左我就無人救到max 同你條女
重睇s1-3就知我係好人
我理解係Eddie踩單車嗰時啲蝙蝠已經追到好緊 咁佢炒車之後應該跑兩步就被追到 都係死 咁佢不如擰轉頭同班蝙蝠死過
去埋中國變野味
玩具撚真係冇好野
本身諗住佢會唔會誤打誤撞headshot啲怪

比我係Lucas我就拎錄音帶機後坐低同max一齊反白眼
本身以為佢會搞清楚自己對11係咩感覺 點解要靠牙will打氣 同埋認真feel唔到佢同11之間好愛好愛嘅感覺
Eddie

點解個結局
唔係終極結局啦咩
Eddie
今個season變晒
s2-3明明好有feel
樓主pin this ok?
自膠

點解成日以為今季完
佢快d死啦 唔想下季再見到佢
mike 演技比will, dustin, lucas, max, 11所有細路全面輾壓
dls Eddie型到痴線
本身我都好鐘意Dustin
S4佢連埋Eddie
條兄弟之情仲好睇過Mike
睇到Dustin同Eddie阿叔段對話
我屌,蘇聯條線對件事有咩影響 走咗出嚟又入去殺返哂啲怪但feel唔到有咩幫助
但mike好似最多電影拍
佢細路個時好似仲突出咁
睇it第一集覺得佢好正
Eddie係我今季最喜愛角色 正到
本身個人夠晒生鬼
最後仲咁樣
蘇聯咁多怪但係蘇聯本身冇gate
唔係全部喺hawkins運返去掛
明明第一季大家都係細路果陣覺得個個都咁好戲

但大左之後miked戲好似差過其他一段距離,成日都木口木面

同埋角色方面明明第一季4個都好似天才兒童咁,大左之後得返肥仔仲係神童佢地d科學知識唔知去哂邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞