[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
kill bill
今季顯示得出11有發育
有冇聽過獵巫呀
Nope
三日前掛
三同四我都喊到仆街
我覺得應該佢就冇搞大Chrissy個肚嘅
Chrissy嘔可能係有厭食症 睇佢啲幻覺似係佢老母嫌過佢肥
大佬啊唔好將life lesson用係錯嘅野上面
當你比堆幾廿隻食人蝙蝠追殺果陣
逃避可恥但很有用
你番到去可以去自首,去做社區服務, 去幫d&d做好公關...etc

唔好話咩番到去好難洗除嫌疑
hopper 季尾番咗黎, 佢應該仲有影響力說服d人
owens未死, 佢係goverment 所以應該可以pull ranks或者比個新身份之類
再唔係, owens個女助手好明顯仲係政府做緊野
再冇, 繼續做eddie the banished
成個軍方夠追殺緊11, 收埋多個eddie唔算得係咩
你認真?
最後講地震裂痕成個鎮都覺得係Eddie 搞出黎
如果我而家現實見到d人飛上天死,都係向呢d方向搵解釋咖啦
成季得返最後講佢做返探測器有啲用咁
😮😮😮
可能下季s2 嘅kali(8號)應該會回歸一齊打
唔會阿will做替身麻?
呢個就是但啦
應該只係開估由頭到尾one就係個始作俑者
現實Jonathan係咪仲有吸毒?
又諗起佢啲遺書
應該無咁sad的. 唔信max會死. 入左真主角群的人點會死啊. 連hopper都唔死
其實001係唔係只係一個媒介去實現另一個世界既超能力 極其量係大將軍之流
同埋唔係好明佢同11一對一對話時話借11既超能力黎實現佢既能力
比個好男仔佢唔好沉牙Mike啦 佢成日為人付出好多 到底精神健康有冇好過好想佢有好結局 雖然個個都估佢會死
其實現實中都係
中學果陣扮大佬啲人
前幾年見番 佢賣緊保險同有個仔
估唔到eleven咁
希望冇啦依家 但個樣真係有啲頹
睇番啲interview
原來snow ball果陣導演臨場叫max真係咀落去
所以Lucas呆咗個反應係真
係 佢個樣好似越嚟越頹咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞