[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
面具-月光光心慌慌
渣車返入監獄句台詞-Starwar
更何況個故事係發生喺八十年代
Free ice cream for whole life 再配埋個bitchy 樣
唔即刻爆頭已經嫌佢太冷靜
其實佢哋知唔知個鐘響4下等於開門? 點解佢哋2日後好似完咗件事咁,開門當普通地震
開門果陣好似真係未死架喎
s2同s3佢個角色線咪係呢樣
最尾學識要珍惜兄弟
s4應該revert番s1果時leader mike+成熟咗
好睇好多
有得攬住max又好難唔開心嘅
To My girl
Max
由第二季開始我真係好鍾意你

第一季will已經俾人笑係gay boy
有時又唔使咁刻意做出黎
佢嘅任務就係引開蝙蝠,但守唔住,佢選擇唔逃避出去踩單車引怪,點知唔夠快先比蝙蝠圍住打。
你用上帝視角先覺得eddie無影響
如果當下你係eddie,任務係拖時間,你點知要拖幾耐?
同埋我覺得佢係想救dustin,因為d蝙蝠可以追埋入現實世界,所以佢先自己引開啲蝙蝠
燒到佢脆皮咪斬得到囉

同埋佢斬關節位
俄佬咩自出自入 你話一開始break in就有少少bug 但第二次俄佬都死撚哂啦

睇劇睇到咁吹毛求疵真係辛苦
had*
其實係得籃球個Patrick咩都冇講就俾vecna扭死啫
其他兩個都有講過
Chrissy喺廁所嘔嗰陣有佢老母把聲話佢係死肥豬 臨死前又見到啲腐爛嘅食物
Fred車禍撞死人
其實做徒然野先係現實
One 都串elevent話你班友做咩真係以為我唔知
唔係劇本殺的話根本無可能成功
知道個朋友係gay
唔敢再搵太多
就係知先急急腳殺001
開左門之後憑佢地都一係走一係留架姐 但就算走都唔一定好似其他家庭咁快手腳
但佢地前3次事件都係繼續hawkin是我家 大概真係冇打算走 根本鑊鑊比著我都搬啦 又有怪物又有異空間 實會一直凝住幾時又下一單
但好似除咗papa同11 其他人都比one殺晒, 真係好好奇編劇會點兜
唔係大麻咋咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞