[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

第三季開始變左咸濕仔
設定黎 突突兀兀 斯斯縮縮
被人困左成世係個變態環境似正常人先過份
因為flayed過
咁其他人都冇經歷過Will死過翻生
Will s1被拐左去成個禮拜到s2又比mind flayer上晒身先會咁樣
唔記得佢S2又被人搞過
我係睇fb彈出黎先知
真係超良好基因
除左001有機 應該唔會係套劇得到答案 根本冇人了解個世界 但001亦唔係科學家 唔係佢做嘅手腳嘅話佢都唔會知原理

大概就係設定
頭兩季對路人成日藐嘴藐舌好過癮
之前Will 嘔出黎個條野係咪無左影

會唔會成個upside down都係eleven整出黎, 所以永遠停響果一刻.
11大波左咁多,好難唔咸濕既
變咗dustin養大個隻demodog
OO
唔太鐘意佢條線,一有佢就飛,給果都係完全唔影響劇情
唯一影響應該係打大佬時11變Punk 頭,但係season 4又變番之前咁樣
想問點解Nancy 個時返去搵槍會返左去兩年前既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞