[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
佢本身識
但未必識彈master of muppets同未必彈得好順姐
仲要諗番起自己一直都係有咩事就轉身跑走
然後剪番啲clips落去
100%啦 幅圖就係講佢暗戀Mike
一開始都講過佢唔畀11睇
後尾pizza車吹到係11叫佢畫

其實都好慘無結果嘅單戀 希望佢下季有好尾
成家都好過癮
下季又要有排等
正常人一睇呢個死法(個fd飛上個天死 斷晒4肢)都唔會係覺得邪教可以控制到?
佢solo嗰part啲指法啱晒已經令人嘩嘩聲
好多片喺trailer分析佢指法都估中係master of puppets
mike同el係小智同比卡超嘅關係
唔係好理解你講乜 無啦啦飛天斷手腳死 仲唔係超自然力量?
其實eddie 想繼續拖啲蝙蝠係合理喎,因為喺eddie 角度佢唔知steve 佢地搞成點,所以盡自己嘅責任盡全力去拖,而唔係run away (入返正常世界)
就係理解唔到超自然死法先會覺得係邪教做呀嘛
尾嗰段。。。
Mike: 我愛你呀比卡超!用十萬伏特啦!
El: 嗚呀(急屎樣)
難啲 今季岀埋城大條道理轉下形象都繼續係湯碗頭
下季無時間畀佢剪頭髮啦
唔話合唔合理
eddie自己交代得好清楚係想嚟一次英雄主義
但係佢走得真係唔多遠
真 佢死其實好合理
畀佢返到hawkins都係繼續水洗唔清
但可以寫佢死得再悲壯啲有型啲
編劇兩兄弟已經同左Noah講 話s5你都係避唔到 照樣係碗頭架啦
邪教點樣控制到超自然力量?
岩岩一口氣睇曬4季
幾時season 5
一口氣睇晒s1-s4? 睇左幾耐邊季最正
鍾意Argyle嘅巴打可以睇Netflix 嘅拯救柒弟大行動 講佢飲醉切咗條賓周要送返比佢駁 都幾搞笑
呀 你啲諗法都幾有趣
理解唔到信教嘅人點會覺得邪教做到禁勁嘅嘢 ,可以控制個人飛上天死
又真喎
籃波撚個性咁霸道
分分鐘條女d黑暗面佢佔唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞