[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
下季人人有trauma,可以準備定開賭盤邊個死
我覺得可以係S5 Max 訓醫院嗰陣
Lucas 播歌俾max聽
眼濕濕問
Hey max are you still have?
I know you are here
It just takes some time right ?
Dustin Steve 死我寄刀片
發現咗個bug,S4 阿一殺哂超能力兒童,咁點解S2 Eleven會搵到個黑人家姐 我仲記得佢能力係令人有幻覺,幾勁的
又嚟 下個post真係要整Q&A
008 S4都無出返黎 最後一季真係咪撚出
打大boss無啦啦搵個之前出現過一集既撚屌出黎幫手真係攪亂檔
打個比喻悟空打菲利 就黎變超西之際小雲出黎幫手攪掂佢一樣
老母咁老 對波睇落都咁有彈性
Eddie learned it right away

果時冇上網睇tab
要自己摸熟
姐係佢一個月內識首歌同SOLO

Eddie Munson is GOD

一聽到eddie彈intro已經起雞皮
聽完之後射埋
姐係有suicide傾向嘅先可以幫001 open the gate
但我覺得jonathan關心佢嗰幕差咗少少
其實成班家長入面唔計Joyce,得Mike老母叫做有啲鏡頭
佢至少有支持Nancy追夢,亦都為家庭放棄左Billy(有幾多已婚婦人抵抗到),而且幾乎每次出現都係照顧緊細女
相反佢老公就好似咩都唔關佢事咁家務唔做,聽電話都唔肯聽仔女去左邊完全事不關己咁
Dustin直接屌鳩佢冇用佢都完全唔care到底佢基因點生到Nancy同Mike兩個leader出黎
不過佢至少有返工養家(而且睇落係4人幫入面最有錢既一家)又唔會屌/打啲仔女,唔可以話失職既,因為有比佢更更更差既Billy老豆同Will老豆
可能呢個亦都係當年普遍家庭現況,其實幾寫實

Sinclair一家好似同仔女關係唔錯,會傾下計又支持呀仔打波,不過著墨不多
Dustin老母就出場更少,但睇得出佢係近乎溺愛Dustin
佢係俾啲蝙蝠撲低,佢都唔想
jonathan醜樣啲就連做過嘅好嘢都畀人調轉嚟講
Billy 呢d 男人未婚已婚都抵抗唔到
彈緊咩歌 好撚型
Metallica - Master of puppets
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞