[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
除左呢個仲有邊啲成日都會問架

papa抱住11諗起妖精的旋律
編劇肯定有睇好多動畫漫畫
細個11vs1又係向童夢致敬
Robin 值得有個男人
will係咪鍾意mike
邊個係008
想睇MAX寫畀佢地每一個人o既信
11 s1一講papa我即刻諗起lee套
又係困住啲超能力囡囡
佢地又係講papa
籃球撚jason同eddie啲恩怨都可以講下
呢個都成日見到人問
籃波撚死個下我好撚興奮要睇playback
Steve 同Nancy 唔適合一齊啦,編劇唔好諗住啲人會ship 返佢地先得架。
Steve character develop 係做得最好,有成長亦好charm。但今季講自己個夢想係有六個細佬然後一家大細去玩個part 聽落好浪漫,但係同Nancy 個人設係唔夾架,S3睇到Nancy 對係職場比人睇少都好唔憤氣,要佢生六個然後係鄉村鎮仔湊仔過人世咪啫係行返佢S1/2 最唔想行佢阿媽個條路...
Nancy 同Jonathan 嘅問題係一回事,但Stancy 都唔work...
Murray真係越嚟越正 佢專門同啲戰俘痴線佬做朋友
Alexei同Yuri
好少地方有
反而英國有
諗緊買唔買 百七蚊連運費又唔係好貴
Will 班人要跟住 agent 俾嘅 code 去搵 El 嗰度
Mike話我識嘅 hacker 最近又最好嗰個住 Utah
啊哥聽唔明
Will 扭兩嘢 同佢解釋係Suzie嗰個表情同動作真係世一
嗰種有少少想反白眼但係你係我好朋友條女
同埋而家情況緊急你又真係 good hacker 上次仲救過世界
尊重你 我唔會反你白眼 個下
真心不得了
其實我覺得呢場戲好寫實
一班人玩開一樣野,但係有啲成員無咗團火就係無咗
其他人整到幾吸引都無用

點知去到第四季又有Hellfire出現
想睇Eddie外傳
睇s3以bi
識俄文
用嚟搭線同蘇聯佬溝通
les既p都唔唔小係雙性戀
Robin s3都以係雙性戀
點解係到要佢係直
其實今季係steve係咁flirt nacy姐
nacy無講過d咩同做過d咩去approach steve
不過Stranger Things合家歡好多(冇貶義)
妖精血腥一百倍
唔明點解有d homosexual嘅角色 點都要話佢係直 好似will咁 一直鋪佢同其他細路唔同 格格不入咁 去到依季都明顯講佢係gay 其實都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞