[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
同Hopper一樣,無見屍即係下一季會出現

Hellfire club 件tee係咪有得買?超想要
前奏可能係真彈 入咗鼓之後先開始播返原版
應該有,只係因為max嘅關係變左只係merge左地裂嘅地方
佢本身唔識彈結他?
故事時間其實只過左兩日,有咩留翻s5再講
佢一播獨白果陣
me:
彈之前仲話係為左Chrissy彈
我都想要
官網唔寄香港
但個group並唔係好active
多數玩下one shot(姐係細campaign)
始終難夾時間
英倫男
11都發育得幾好
Will feel 到 Vecna 所以仲有得develop佢條story line
不過Mike除咗做打氣bite之外係0作用
呢兩集剪得最好真係eddie呢段
phase 3開波
Eddie + Dustin 藍毛毛演奏會引怪
三人組行動開始
籃波撚搞破壞
max開始大戰one+billy 幸福回憶flashback
連Metallica首歌都改咗少少配合畫面

節奏明快+幫到劇情推進
一秒都無浪費
可惜之後支線太多 做唔返呢個水準
mike同will直L頭要用frodo同sam做藍本啦
當年好多人笑兩個gay
而家will係真gay
套野又係講friendship
成件事好夾係度寫埋d 三角戀啊come out唔come out咁
都s4喇仲未feel到佢地個gay情
集運咪得囉
仲要成日無啦啦就做左救星
今季mike同will都好路人
反而Steve Robin Nancy同Eddie似主角
希望下一季suzie會出多啲,話哂都同dustin咁勁
Dustin係真主角
每次佢喺邊條線 邊條就特別好睇
真 雖然話佢哋大個咗 但觀眾唔係想睇呢啲
希望Will final season有為返啲
有返s1s2咁sharp
希望編劇唔會再俾碗頭佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞