[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
係Carousell見到有預購T恤 $258一件
有冇人買?
想睇will x eddie 玩d&d
robin x eddie 鬥嘴
steve x eddie 傾揪仔經
夢想幻滅
Max係架車入面同Lucas對望連埋講既對白真係好似佢係all too well首歌個mv咁
1 枝火槍無哂gas先要hopper上
2 隻demogorgon bbq完同d同伴燒死哂弱咗
可能畀one睇中咗 修復返佢 下季返嚟報復
(雖然無乜可能 同埋完全唔吸引
仲有佢第一個落upside down都好型
打關斗跳落去企穩
佢自己都chok左下
咪係
佢成套劇就係我好鐘意11我唔可以無左11我好驚11唔需要我我真係好鐘意11
Will真係好撚慘
好彩有個好阿哥好老母
屌 好似
但我內心係好想robin同steve一齊s3已經好鍾意呢pair點知最後無一齊到 仲要話robin鍾意女仔不過我諗最後佢哋都唔會一齊架啦 始終係演員自己出聲話要轉劇本
"佢嘅生命由遇見11果時開始"
seriously?
是咪講緊True Haunting
但好似2023先上?
當佢啲屋企人朋友死
Harper一除衫嚇親我
咩料瘦左咁多
從佢言行就知佢中意11
大部分係覺得佢好西利
so cool 咁嘅小學雞心態
觀眾睇會覺得aww 幾得意
再做多d 咗就濫
好似今集咁
will 似真愛多d
我都覺
之前佢地細個會覺得幾cute
一齊去snowball果嗰會幾登佢地開心
S3開始做多左
好似Max同Lucas都係一齊但都唔會成日著墨咁多
都係有時互相串下玩下lee d咪睇得幾舒服
RIP Eddie

之後應該Dustin 接手做Hellfire Club 會長
唔係想駁
不過講得啱要用番嗰陣時嘅思想
所以BCS同BB可以rate咁高
把劍唔知點解無啦啦有
我覺得依家robin同steve做老友都幾正呀
本來見vickie成季都冇咩點出現 會麻麻地robin呢條新嘅感情線
但最後兩個喺到搽面包時嘅對話 嗰種尷尷尬尬嘅氛圍又做得幾自然
如果robin最後同到vickie一齊 有佢自己嘅happy end 我都好為佢開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞