[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
上面位巴打如果係講父母對仔女我理解,但papà都唔係真係papà嘛,佢唔可以將佢自己對愛既曲解強行放落11度,人既心智發展其本上響曬童年,好彩11一早逃走左出黎,仲要識到Mike Dustin Will Locus 依班fd 佢先至可以turn返正軌。

所以,papà唔可以用動機去justify 佢嘅過失。
Turn around
Look at what you see eeeeee~~~~
呢幕
Dustin同eddie uncle果幕
Will 全季d基味
相比之下 mike 講i love u 果幕尷到
成個第二季都冇咩印象唯有呢個新角色實在太突兀冇啦啦多咗條gang gang線先記得
所以我冇話佢冇錯
只係話佢唔算係壞人

雖然佢為救11而死但都已經彌補唔到佢對11造成嘅傷害
佢係一個錯誤嘅忠角
佢係痴線佬/瘋狂科學家
完。
壞人都要定義係對咩壞
如果你話淨計得對全世界有惡意 咁咪得001同班食人怪囉

但你冇可能話佢對被佢拐子嘅家庭唔係壞人 對mama唔係壞人
就好似男人係藍領但同左個上市公司ceo拍拖咁,怕自己會比人嫌棄,所以先一直唔講I love you,就算最後比人飛都會覺得冇咁傷,相信只要試過女尊男卑既人都會有過咁既體會。

現實嘅我
"oh I'm sorry are my free translation services not good enough for you? because you can just go ahead and file up your complaints RIGHT UP MY ASS"
Damn you睇圖都眼濕濕,首歌自動響個腦播cls
點解佢地呢對好過mike
係咪mike戲屎問題定劇本問題
你係Mike 定11先?
其實個下真係冇咩對白可以講到,我個下睇到真係喊死左
有試過親人or對自己重要既人響自己面前離開過就會睇會到,當刻可以做到既,就係keep住同佢講我響度陪住你唔洗怕我響度我響度,等佢走個陣冇咁怕冇咁驚
mike超級公屋毒撚+ very rich 老婆
你個老婆係咪又響邊個樹林執返黎?
再虐d
Lucas 崩潰住唱running up the hill想帶Max番黎, 但喊到唱唔到
女朋友走左咪玩返D&D
搶人仔女 電傻埋11老母都唔算係壞人
咪係 papa只係lesser evil
係咪用左1.5倍速睇唔到籃球撚死果幕
其實有啲位 我反而覺得nancy同steve係夾
2個都勁勇 又企出嚟保護人 而johnathan就成日縮埋一邊
一路都鍾意Steve>>>>>johnathan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞