[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
如果真係咁做得野條女就唔會搵毒品都唔搵佢啦
如果好似之前啲人推理咁佢係因為有左先有咁大心理負擔佢直頭係原罪添
咁觀眾有上帝視覺先知佢報錯仇啫
又唔怪得佢
好似最近Aqua單案
如果突然間有人同你講唔關佢前男友事
係有超自然力量插個女仔三十刀你都唔信啦
D人同佢解釋又唔信,隊友死果陣係側邊睇住又唔信
咁都唔怪得佢
9集
點解咁多人支持nancy同番steve一齊
steve值得更好
去晒蘇聯
不過而家有頭冇尾咁

完全唔交代籃球隊長見到MAX咁,佢一定同全世界講架

今季個尾真係有問題
NACY配唔起STEVE喇
藍球隊長死左仲點講
籃球隊長分左屍啦
個籃波狗見第二次都唔會聽勸㗎喇由得佢死撚咗佢大家開心算,如果佢出返嚟講返然後咁順攤咁搣走邪教rumour我覺得中格硬
你唔好用上帝視覺睇先
籃波撚同Eddie不嬲互睇唔順眼
睇返第一集Eddie 係平常人眼中係跳晒制嘅癲佬
仲要係八十年代用惡魔形象嚟稱呼自己嘅團體 玩metal 係美國呢啲小鎮嘅基督教保守派眼中真係撒旦信徒嚟
你係追捕你眼中邪教徒嘅時候見到隊友超自然咁死
你都係會覺得係個邪教徒作法害死佢
更加加深個偏見

仲有佢一開頭都信Lucas
但Lucas俾過假情報佢哋
加埋籃波撚知Lucas係Hellfire club其中一個成員
臨尾肯聽Lucas解釋先出奇
[鳩噏]
max死過翻生 有新嘅超能力
假設008出番黎 計埋11
仲差一過超能力者
唔知會唔會有四個人係番東南西北閂門
係咪我MIX左
籃球隊長死左?
臨尾開門嗰陣佢瞓喺條罅中間斬開咗重睇啦清
畫面好黑 Llucas打暈/打死左隊長
我都唔係好睇到
開gate成個地裂開個幕
被個gate分開咗兩碌
重睇翻 睇到了 多謝ching
咁黑人係咪算間接殺人?
一句到尾同主角群作對就係衰, 即使佢嘅行動係最合理嗰個
nancy成班講到世界末日咁都仲覺得可以自己搞掂
藍球隊長死得好慘
搞到咗大壇嘢,下個season要搵多幾個特異功能人士先搞得掂
佢踩爛Max部walkman 死有餘辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞