[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
有人懷疑過今季三條線拆到咁開係因為武肺搞到演員啲期唔易就
即係有Season 5
唔使認真回呢條友
Ele條仔 長髮個演員啲戲好差
唔通撒旦教係控制撒旦咩

邪教徒點會控制超自然力量,佢哋係供奉啲邪靈,俾力量佢哋咋嘛
所以陀衰家隊長咪覺得hellfire班邪教徒係用人做祭品,供奉啲唔知乜嘢
我一開始都以為佢有咗,又嘔,條仔對佢表白又表現到尷尷尬尬咁
如果係嘅話,佢(暫時)唔敢同條仔講都好合理
老母都係話要改腰圍,話係大咗肚,屋企人唔知都講得通

但到最後又冇講係咩事,而且有咗應該唔會想吸毒?
所以結論係冇人知死咗嗰三個嘅陰影係乜
最尾講佢感知到 Vecna 受緊傷
Will 最尾一季可能幾重要

同埋Mike 變成咁真係唔知咩事
S1 當Mike嘅屋企人都唔理Will單嘢嘅時候
Mike話 “I’m the only one acting normal here, I’m the only that cares about Will”
S2 當 Will 仲俾Mind Flayer 上緊身嘅時候
Mike同佢講喺幼稚園識咗佢係做得最啱嘅決定
近呢兩季就完全第二個人
S3 唔識體會Will失去咗童年
分開成年電話都唔打個
有Eleven就其他人咩都唔理
唔係,佢真係減肥
佢ig 有講
Die for nothing
睇咗咁耐啱啱先知Nancy Jonathan現實一齊緊
S3 Hopper 最尾封信真係
佢用d&d去估姐,冇人話一定岩嫁喎
話唔會搞第二次喪禮同埋會去個約會個幕幾撚驚hopper會死都算編劇有返啲良心
001真係好似佛地魔下季會唔會話要打死佢4個分靈體之類
無人講佢用劍好撚型
研究咗咁耐班蘇聯佬都唔知啲怪物怕火?唔怕失控連重火力都無?蘇聯佬搞笑到
霍金斯戰神
關portal
逃出蘇聯
用劍斬死demo哥梗
S4 最後翻嚟都
Nancy 揸散彈槍真係好L型
外傳會唔會早過S5出?

Eddie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞