[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
咁我寧願robin毋好似free guys最尾咁
發現到心入便既人就係Steve轉番直好過
冇,臭雞Nancy食撚屎啦
我一直諗Robin究竟係bi定係les
我覺得佢哋唱嗰陣影埋其他人啲樣好好笑
有冇籃球友慘死gif
唔應該晒咗Will個演員
第2季好戲到傻
就算係近呢兩季
佢一喊親真係不得了

今季Dustin同Max啲演技又係超晒班
邊度話差
Cls Dustin 唱歌好撚經典
好撚fun
你諗吓 成班友經歷緊生死
之後佢哋係到唱鳩歌 後面有隻怪追緊
好鳩好正 但又好符合到班死屁孩

相比今季 之前個啲真係歡樂時光
今季dark到但又一定要咁dark先好睇
但Nancy真係好勇
應該點都會係打得贏 係睇下佢點拍
其實唔爛我已經心滿意足
想當年追撚左8年GOT 我屌佢老母

所以我家下追劇真係唔爛就算
多過3季唔爛都好易悶
Westworld
睇到今季尾嘅鋪排 覺得robin可能最後都係會同到佢鍾意嘅女仔vickie一齊
整兩塊花生醬麵包唔知又係咪隱喻
第一季Joyce 已經話佢因為衣著同舉止俾同學同個垃圾老豆話 queer

第三季打爛屋仔嗰度
其實有部分都係象徵佢被逼告別童年
由一開始俾Demogorgan 捉咗
番到嚟又嘔蟲又俾Mind Flayer 上身
有兩年都係受盡折磨
到佢健康嘅時候佢只係想做番一個普通小朋友做嘅嘢
但係佢啲朋友已經moved on

既然已經冇人肯同佢玩
佢覺得點解仲要咁蠢keep住啲細路嘢
所以就索性打爛晒佢
Mike 亦都唔再係以往最著緊佢嘅嗰個朋友

玩DnD 嘅時候hea9 牙Will之後又發佢脾氣
到今季一落機見到Will好似見到陌生人咁
自從Eleven S2 尾番黎之後根本冇care 過其他朋友
所以Will 都話 seems like you made it super clear that you’re not interested in anything I have to say

Mike Wheeler 我屌你老母
大魔王去廁所要人幫佢拉拉鍊
佢個頭真係好正

打d&d最L憎人 hea玩, 遲到, 亂殺npc
呀will咁畀心機整好個campaign 又有衫又有歌仔咁
mike掛住溝女
佛都有火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞