[Mac撚] 用家/買機集中討論(75) M1唔識熱,冬天點樣用

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
收到
部袋底m1 mba開始暖手
係咪就快收皮
利申一出即買
天寒地凍伸隻手去MacBook pro ,屌唔熱….再摸去部Mini….仲凍過隻手

拿拿聲著翻部Intel mini 暖下手先
由岩岩出用到呢家, 紫過畫面 3 次
cold boot 試過兩次 條bar 唔郁 要hard restart
部經HKT 買嘅16吋等咗兩個月終於到
部野粒電真係勁到暈...
想請教下家陣D Macbook 其實係咪可以長期唔關機?唔用只係合埋個蓋已經得?
從不關機

琴晚仲好地地
今朝一開機就咁
無撞無入水
有無Ching 知咩事
2016年機?
我有部都係依個位壞
不過唔係好似你咁花哂
係一開mon就會黑左,之後慢慢著返有色
Cable問題?
個 Arrives 日期範圍係咪 worst estimate?仲係Processing
擺部 Intel MacBook Pro 喺大脾上面炳到頂唔順
imac pro 睇netflex
想問各位師兄,誠哥係咪可以Walk in 用大專生優惠買MacBook Pro 14”
吓真係咩 有冇source
定係誠哥本人可以walk in用大專生優惠買?
之前有人話得
我幾個月之追Post 記得有人講過誠哥有discount 定係都市傳說嚟
Walkin好多間都得,佢要睇學生證同即場要學校email confirm, 仲要有啲個價仲靚過apple
利:早2星期買左
屌似9up
屌你咪自己去問下囉

問下唔會死嘅,唔撚求證又話人似9up, 幾間大行都得,問下都懶你唔好買啦,定係你毒撚到唔出街開口問野都唔夠膽呀

最撚憎伸手黨又要問,講又唔撚信,區區有咁多舖又唔自己去問下
我依家有話唔撚問咩 冇source話你似9up唔得㗎

利申:問咗 冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞