Soundbar的決擇,求解答(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無人用projector 頂替電視 又有用SOUNDBAR 諗唔到可以點擺好
長度啱又同級係得JBL 9.1
JBL 9.1 夾sony好似好多問題
又舊款又貴過900A+9500s套餐......
等緊sony a7000 review.....
不過香港定價一定唔平😂😂😂
係JBL 本身好多bug😂
佢今次玩sub 仔分開買 預左貴
唔知點解個個都咁講但我用落無事
Bose Solo 5 TV sound system點睇??

短短地幾啱我張極細書枱....
終於裝好個後置喇叭,想請教用*** 9100 嘅巴打,你地個聲較幾大架? 可唔可以參考下
日本好似 8 月尾出 ? 港行仲未有消息
denon s216定 lg sn7cy好?thxthx
香港永遠遲過人又貴過人......
我9000s set 5
我鐘意勁
Set 6 我驚擦聲
太貴了
仲有過萬唔包sub 仔
CP 完全輸俾 *** 950A
2000~3000呢個價位用邊隻好?
想問野

我黎緊會有支 Samsung Q900A + 9500後置,可惜我部電視得ARC 冇eARC,不過我有 Apple TV (2021 model) , 想問下最佳駁法係咪 Apple TV -> Soundbar -> TV ?

謝謝!
幾好用 不過個remote同條嘢個比例極度唔成正比
屋企人想加後置同搬咗屋唔夠聲 準備放
平價2千幾蚊買LG sn7cy 定 Sony x8500?
請問黎緊準備買sony a80j
見巴打講soundbar 配返sony無加成
同價位下係咪Samsung 好啲
Q900太貴 配q700a 會唔會同原裝電視分別唔大
自己去聽下
自己聽過就sn7cy 大大好過x8500
SN7CY可唔可以加subwoofer?
想知對後置個stand邊度配到?
官網搵唔到 隔離Bose嗰對後置個stand要成千蚊一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞