Soundbar的決擇,求解答(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇人知邊到買ambeo平
咸片生命做緊幾錢
LG sn7cy好似幾正咁好過買xt8500
問代理?
放棄LG就得
係百記買左q600t + 9100 = $3990
隻subwoofer 真係弱D,但整體我覺得幾好,以依個價黎講

旺角間百記有埋後置喇叭一齊試埋
電視用Sony KD-55X9000H,用咩soundbar好?budget $3000左右
Av life 18600 送隻廿千左右既十仔 信用卡價
Sn7cy
請問各位KEF LS50 wireless 2 值唔值得用下?好似幾方便
有冇返屋企試睇戲/聽歌?有埋後置係咪差好遠?
如果加多1000蚊budget,又有咩推薦?我見Sn10y都係貴少少
yamaha b20a 有promotion 賣緊$1180 同價位應該無敵
現場聽咋,揀左2個月後送貨,要等屋企裝修完。
後置係咪差好遠真係唔知,因為試果陣佢個後置都擺得遠,淨係覺得後面有聲咁,但好細聲。

btw可以去旺角間百記試。
我只用黎聽歌 睇戲我用返Q950A
岩聽歌
但睇戲 我覺得差啲
2萬可以買 Amebo/ Samsung Q950A 都有找
Q950A 夾Sony XR TV有冇咩問題出現?
我都有呢個問題...請問如何拎到個升級檔案 感謝
睇Netflix同ViuTV app都正左,有surround
我有,用黎聽歌,好撚震撼但好撚7大座野
冇位擺後置⋯請問有咩其他好介紹啊?預算大約10k左右
想買Q700A 但唔見有水貨
之前見到, add 唔到入購物車,依家直情入唔到版面,隨時想消費券加返價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞