Soundbar的決擇,求解答(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
請問YAS109 定dht s216比較好呢? 主要睇波/NETFLIX,THX
佢話係匯豐卡優惠。。。
咁淨q600a 幾錢有冇得用券?
淨機好似都要三千幾可以用卷
見張leaflet 寫promotion 去到831
咁用hsbc 係咪仲有5%回贈
咁好似package $4180都算ok?
但係等唔切出第二期
比用喎
用消息卷扣左數先
差價要比錢果part先有匯豐卡回贈
price.com有細舖最平做到3800
大舖就標4300 但唔知係咪實價同埋其實信用卡+商場優惠應該都減到幾舊
我都掙扎緊點買最抵 如果有ching問晒價麻煩講聲
可能我響門市
個店員會幫你搞
同埋我買q900a果set
如果貴左去細舖買3880好過
不過要問清楚尾數信用卡有冇手續費
其實買水貨洗唔洗加火牛同換過個插頭?

尋晚買咗鳥,正呀,成個feel 唔同晒
我個條Q90r 澳洲水貨,都係國際電壓。

因為3星d 8字頭線係L型比較難買,我買個萬用插板就用番跟個條電線就算數
Sony x9000F (1個ARC in,唔support earc )
PS5
LG sn7cy (1 HDMI in, 1 HDMI out [TV ARC])
Switch

啱啱買咗Soundbar, 如果我得呢幾樣嘢,睇netflix 係用電視Andriod TV 入面個App,係咪下面咁駁最好?

TV (ARC)=Soundbar=PS5
TV (其他HDMI位)= Switch

可唔可以分享下點擺
想請教,我部panasonic gx800h 無eARC, 應該揀咩soundbar 好?
無咁多空間放,擺咗係梳化兩邊扶手位貼牆斜斜地向中間
我都啱啱訂咗,分店無貨
嘩,咁平既
水貨舖仲同我講後置可以等年尾買,會行貨會減價,仲平過水貨
係呀 , 用左我覺得效果好太多
根本應該成套買
我初時都唔信
表哥玩開音響叫我一定要買
唔好信模擬
我梳化後面唔係牆,有d 難搞
淘寶買個後置用架囉
中價soundbar 水貨行貨d 價爭得唔多,當買保養都要。
電視差唔多四折半價先買水貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞