係咪得我一個覺得柯潔其實好可憐

1001 回覆
1598 Like 171 Dislike
唉 都話 真係好低質

bin c又唔撚得 柒左笑鳩佢又唔撚得呀 吹呀

成日開口埋口屌支那人低質 又話支那人臭串
宜家見人落敗就瘋狂笑人屌人垃圾 柒頭

好明顯 果然係香港人同支那人都係一個血統 狗口長不出象牙 見低就踩 一d同理心 品格都無

網上言論你講乜都得 但正因為咁先突顯你地品德幾咁惡劣

繼續講多d啦 口就生係你地度 面人比架自己掉

全世界睇同搞Troll football 甚至整meme 果d都應該係支那人

又或者係香港人 反正都差唔多
唉 都話 真係好低質

好明顯 果然係香港人同支那人都係一個血統 狗口長不出象牙 見低就踩 一d同理心 品格都無

全世界睇同搞Troll football 甚至整meme 果d都應該係支那人

4chan Reddit 2ch呢d都係支那人同香港人

唔係死人塌樓,冇人受任何傷害,有人柒左笑下都係品德惡劣
樓上話圍棋難啲果班係咪齋9up無睇過新聞
專家一早話唔會研究lol係因為lol變數大過圍棋好多

首先圍棋係落子有哂位置, 但lol地圖你計coordinate一定大過圍棋個棋盤幾百倍
其次圍棋係1v1, lol主流係講緊5v5, 如果alphago只係其中一個隊友, 咁有豬隊友一定死
如果5個都係alphago, 同樣對面變數都好大, 因為alphago玩左右互博既學習過程都係以雙方都穩定發揮同以嬴為主
但如果對面隊係無啦啦有個送頭, alphago學習過程入面根本未出現過
咁就有機會好似上年對李世石果陣因為未見過而中bug, 之後輸左

再者 deepmind一早話左下一個目標係starcraft, 同lol一樣既即時戰略遊戲
仲有咩好拗

首先圍棋係落子有哂位置, 但CS 1.6 地圖你計coordinate一定大過圍棋個棋盤幾百倍
其次圍棋係1v1, CS 1.6 主流係講緊n v n, 如果alphago只係其中一個隊友, 咁有豬隊友一定死
如果 n 個都係alphago, 同樣對面變數都好大, 因為alphago玩左右互博既學習過程都係以雙方都穩定發揮同以嬴為主
但如果對面隊係無啦啦有個送頭, alphago學習過程入面根本未出現過
咁就有機會好似上年對李世石果陣因為未見過而中bug, 之後輸左

隻隻GAME都係啦你咁講.. LOL

的確大部分Game都複雜過圍棋
所以用複雜性串人真係柒到飛起
仲笑人小學雞 Deepmind真係小學雞啦今鋪

自己舉多個例子黎笑自己

CS本身都有得開電腦對打 佢個AI可以有嘰複習?
又coordinate 又隊友送頭 講到好難計咁 cs D電腦咪一樣照樣咁打

唔好打破人地幻想啦
班cs狗仲沉醉係自己叻過圍棋高手嘅幻想之中

LOL CS 弱智都識玩 但圍棋要用腦
呢個就係分別
唔通要未打先認低威咩

柯潔垃圾,是但抽件都贏佢

180 30分呢
樓上話圍棋難啲果班係咪齋9up無睇過新聞
專家一早話唔會研究lol係因為lol變數大過圍棋好多

首先圍棋係落子有哂位置, 但lol地圖你計coordinate一定大過圍棋個棋盤幾百倍
其次圍棋係1v1, lol主流係講緊5v5, 如果alphago只係其中一個隊友, 咁有豬隊友一定死
如果5個都係alphago, 同樣對面變數都好大, 因為alphago玩左右互博既學習過程都係以雙方都穩定發揮同以嬴為主

再者 deepmind一早話左下一個目標係starcraft, 同lol一樣既即時戰略遊戲
仲有咩好拗

首先圍棋係落子有哂位置, 但CS 1.6 地圖你計coordinate一定大過圍棋個棋盤幾百倍
其次圍棋係1v1, CS 1.6 主流係講緊n v n, 如果alphago只係其中一個隊友, 咁有豬隊友一定死
如果 n 個都係alphago, 同樣對面變數都好大, 因為alphago玩左右互博既學習過程都係以雙方都穩定發揮同以嬴為主

隻隻GAME都係啦你咁講.. LOL

的確大部分Game都複雜過圍棋
所以用複雜性串人真係柒到飛起
仲笑人小學雞 Deepmind真係小學雞啦今鋪

自己舉多個例子黎笑自己

CS本身都有得開電腦對打 佢個AI可以有嘰複習?
又coordinate 又隊友送頭 講到好難計咁 cs D電腦咪一樣照樣咁打

唔好打破人地幻想啦
班cs狗仲沉醉係自己叻過圍棋高手嘅幻想之中

LOL CS 弱智都識玩 但圍棋要用腦
呢個就係分別

電腦要預判你走位易過食生菜啦,空裝都贏
賽前串柒柒咁話實贏
之後輸左
咪柒囉
點解唔笑得?
最大問題係佢太串咀

話自己一定可以嬴, 結果輸左,所以柒到仆街

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

做乜撚嘢 笑死

個例子想點
好想認同你但個例子柒到我望到都已經想割蓆

我笑撚左1分鐘

笑都唔俾
從呢個post 有1400 個like 就見到連登chi晒線

眾人皆醉
認同樓主 學過圍棋假假地都叫拎過全港冠軍
就算幾憎中國人覺得條友幾串
都寧願想佢贏ai
俾我都寸啦

更何況呢到無一個連登仔係世界冠軍,一樣寸過馬撚
其實咁講
要笑9佢之前講既串,因為佢係終國人而笑佢係無問題
但係同時佢既身份係現今人類圍棋第一人
而家3局全輸,係人類圍棋王身份呢個角度下俾返d同情佢,我覺得無抵觸
利申:就係因為佢係鄰國人先仲小d同情
最好輸得甘d tim啦
從呢個post 有1400 個like 就見到連登chi晒線

無得救啦太多傻仔&五毛
之前佢講d野係扺鬧,不過最好似正常番
不過以棋論棋,世界冠軍有一定實力o既
事實就係大中華膠不願面對
Deepmind將starcraft set係圍棋呢個單純計數遊戲之後
Alphago已經到達左呢隻game既極限
所謂既複雜都係因為個棋盤大
一路死撐圍棋點勁咪又係大中華膠發作
同埋勁就可以串咁抵你一世比老闆壓住黎屌
最搞笑係講到對住個ai串可以嚇到佢咁
講完唯一既作用咪衝出黎柒
《英雄聯盟》受到普遍的讚譽,並在一般玩家間享有高人氣。至2014年1月為止,超過6700萬名玩家每個月至少玩一次《英雄聯盟》,而每天都玩的玩家超過2700萬,高峰時段有超過750萬人同時在線上[3]。2016年9月,該公司估計全世界每個月有超過1億名的活躍玩家

《英雄聯盟》在電子競技的領域裡有著傑出的表現,自2011年起,在北美和歐洲,Riot Games分別在洛杉磯和柏林組織了英雄聯盟全球總決賽,來自各地的十數個專業隊伍在賽場上一決高下[6],而台灣、韓國、南美洲等地也舉辦過區域賽[7]。在2016年的賽季的冠軍戰中,同時有1470萬線上觀看的觀眾,該屆的總獎金超過500萬美金,冠軍獎金為200萬美金[8]。

想知圍棋有幾多億人捉

On9完未?
Lol完全比唔上圍棋的複雜性
所以google整圍棋ai 都唔整lol ai
多唔多人睇?
Google:wfc

一個x同y都係一個可能性,仲未計個個技能唔同
圍棋只係易debug好多
用下你個死人腦
比唔上複雜性都講得出

盲反都比少少point

唔好撚柒啦
圍棋變化from wiki:
Some numbers:
9×9 board: ~1.039 × 10^38
13×13 board: ~3.724 × 10^79
17×17 board: ~1.908 × 10^137
19×19 board: ~2.082 × 10^170 (i.e., a 2 followed by 170 zeroes)

圍棋一步棋係講緊過百可能,要比較每步價值要考慮棋盤上所有棋子,仲要推算下一步再一步⋯⋯價值,所以計到仆街

打機變化俾盡可能都有廿十個好未,但大部分情況只需要只需要單獨optimized每一個player ,計算就易好撚多

再講要鬥反應快,電腦一早完勝人類
老實講 只要係支那狗我都會恥笑
唔洗話我盲反 我理得你
我就係憎支那到lee個地部

無得救啦太多傻仔&五毛

成班無撚腦
正評果班自己用下腦諗下
有錢收有撚可憐
唉 都話 真係好低質

4chan Reddit 2ch呢d都係支那人同香港人

唔係死人塌樓,冇人受任何傷害,有人柒左笑下都係品德惡劣

睇心態,係單純笑下定本身個人怨毒痴線?
你唔會覺得朱閪成83分論係單純笑下掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞