係咪得我一個覺得柯潔其實好可憐

1001 回覆
1598 Like 171 Dislike
玩條撚咩
反正一定輸
不如食撚住叉雞飯玩啦
成個setting都屈機
其實一個反支就夠
講多都係無謂

英文台記者 咪又係支那佬
你用咩文問佢 佢都係答你中文
所以點解唔可以用中文問

播出個陣識翻譯條答案 唔係翻譯個問題?
講真,你作為人類最強,係開戰前會唔會認低威承認自己唔夠alphago捉?
我相信冇一個世界冠軍可以有咁既氣量

世界第一就可以串人咩
我諗個小學雞連柯潔真實講左咩都唔知就係到人云亦云
平心而論,當你做到世界第一嗰陣,見到身邊好多實力同自己相近既高手全部都輸比一個AI,比著你都會唔服,都會想代替人類贏一次
而我亦都唔會否認佢係賽前既言論係偏激同串左少少,但作為人類最後希望既時候,唔通仲要講D咩alphago好勁,我應該唔會贏之類既晦氣說話咩?
站係棋手既立場,如果alphago贏左柯潔,即係代表人類研究圍棋幾千年既歷史都不如一個21世紀既AI程式,旁人睇可能冇乜野,但如果你係真正熱愛圍棋既話,我諗心入面都唔會好受
再講,佢輸左之後亦都大方承認係自己棋藝不足,而冇好似鄭智咁周圍搵藉口黎掩飾自己既失敗,作為世界第一而且年紀咁細,我認為佢已經好得體大方
「這局棋後,AlphaGo在我眼裡十全十美,對我來說,它就是圍棋上帝,」
「對人類來說,我們對圍棋的認識非常有限。」
唔好話我睇死你地,你地之所以會不斷話柯潔串只不過係因為佢係支那人,如果係其他國家一定話佢好型呀又乜又物
如果連登仔真係做到咁對人唔對事既話,我亦都冇野好講

各位屌細力D

輸左技不如ai係事實

學你講, 圍棋玩左「幾千年」
柯kit只係呢3年先係世界第一
你亦唔知將來有無邊個會勁過佢
佢輸左個世界都係咁轉
呢個世界之後繼續會有人玩圍棋
講到咩叫「人類最後希望」
樓主咁認真都唔知係真心 定乜

咁事實上ai都會越黎越勁
依家贏唔到將來就更加無可能贏到
除非係ai vs ai

班撚屌知閪咩
一部Alpha Go可以用年幾學到咁既技術
每一日既進步可以去到人類幾星期既進度

佢地只係覺得人地個slogan柒
但無考慮過現實咋

仆街都要執返渣沙既
其實一反支就夠
講多都係無謂

英文台記者 咪又係支那佬
你用咩文問佢 佢都係答你中文
所以點解唔可以用中文問

播出個陣識翻譯條答案 唔翻譯個問題?
平心而論,當你做到世界第一嗰陣,見到身邊好多實力同自己相近既高手全部都輸比一個AI,比著你都會唔服,都會想代替人類贏一次
而我亦都唔會否認佢係賽前既言論係偏激同串左少少,但作為人類最後希望既時候,唔通仲要講D咩alphago好勁,我應該唔會贏之類既晦氣說話咩?
站係棋手既立場,如果alphago贏左柯潔,即係代表人類研究圍棋幾千年既歷史都不如一個21世紀既AI程式,旁人睇可能冇乜野,但如果你係真正熱愛圍棋既話,我諗心入面都唔會好受
再講,佢輸左之後亦都大方承認係自己棋藝不足,而冇好似鄭智咁周圍搵藉口黎掩飾自己既失敗,作為世界第一而且年紀咁細,我認為佢已經好得體大方
「這局棋後,AlphaGo在我眼裡十全十美,對我來說,它就是圍棋上帝,」
「對人類來說,我們對圍棋的認識非常有限。」
唔好話我睇死你地,你地之所以會不斷話柯潔串只不過係因為佢係支那人,如果係其他國家一定話佢好型呀又乜又物
如果連登仔真係做到咁對人唔對事既話,我亦都冇野好講

各位屌細力D

輸左技不如ai係事實

學你講, 圍棋玩左「幾千年」
柯kit只係呢3年先係世界第一
你亦唔知將來有無邊個會勁過佢
佢輸左個世界都係咁轉
呢個世界之後繼續會有人玩圍棋
講到咩叫「人類最後希望」
樓主咁認真都唔知係真心 定乜

講真乜鳩人類最後希望呢個term真係好撚柒
笑到仆街

咁好笑你捉贏佢我都可以話你係連登最後希望架

嘩正呀
我要做宇宙最後希望

前提係你捉贏柯潔先

力量大會第7宇宙代表
我有冇上錯台?
cc台唔係最憎偽善架咩?世界第一都唔可以寸

串得呀 , 但輸鳩左就預左比人抽架啦 . 有咩問題 ? 想又串又唔洗柒 ? 我諗你先上錯forum
講真,你作為人類最強,係開戰前會唔會認低威承認自己唔夠alphago捉?

世界第一就可以串人咩

搞清楚,佢嗰陣係串alphago,唔係串人
同埋,我覺得去到嗰個處景已經唔係串唔串,而係棋手既尊嚴同面子問題
要講幾多次先得。佢講呢d嘅時候李世乭先同alphago打咗一兩場,打完三場佢已經話錯估咗,同alphago打都唔係咁大把握。去到今次未打之前都已經承認好難贏,抱著必勝的決心必死的信念。係咁捉住第一句就無限loop
原來圍棋重要性連LOL都比唔上
咁我唔玩LOL係咪冇資格上連登

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

真心,你覺得LOL覆蓋範圍會廣過圍棋?

LOL咪又係得啲細蚊仔玩

lol每月活用戶有1億人
呢d五毛好狹窄 照你地咁講可以籃球同足球同其他運動無幾千年歷史又唔食腦 全部都係垃圾
最大問題係佢太串咀

話自己一定可以嬴, 結果輸左,所以柒到仆街

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

屌未開波個勢已經輸撚左

世界第一就可以串人咩

搞清楚,佢嗰陣係串alphago,唔係串人
同埋,我覺得去到嗰個處景已經唔係串唔串,而係棋手既尊嚴同面子問題

連登仔: 尊嚴 咩黎架 當飯食架?

你同班去老麥團聚都要帶口罩既垃圾講正常野 會唔會太苛刻

佢地根本就無試過全情投入做一樣野
我有冇上錯台?

串得呀 , 但輸鳩左就預左比人抽架啦 . 有咩問題 ? 想又串又唔洗柒 ? 我諗你先上錯forum

On撚9
講緊佢寸唔寸得起呀
你抽佢就死出去開post啦 入錯post呀柒頭
講寸 alphago就寸得起 m記仔學人寸
最大問題係佢太串咀

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

屌未開波個勢已經輸撚左

唔咁講D人就會話你串柒柒架啦
第一場柯潔同alpha go打到難分難解
如果打未upgrade既alpha go佢應該有得贏
原來圍棋重要性連LOL都比唔上
咁我唔玩LOL係咪冇資格上連登

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

真心,你覺得LOL覆蓋範圍會廣過圍棋?

LOL咪又係得啲細蚊仔玩

lol每月活用戶有1億人
呢d五毛好狹窄 照你地咁講可以籃球同足球同其他運動無幾千年歷史又唔食腦 全部都係垃圾

純粹討論lol唔夠班同lol比就係五毛
On99
可憐你條命
人地3m usd 出場費,錢已袋,可憐個頭

你世界第一你都得架
竟然到而家都仲有連登仔用LOL同圍棋比
第一場柯潔同alpha go打到難分難解
如果打未upgrade既alpha go佢應該有得贏

啲人撚理佢串緊成年前個個alphago咩
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

屌做乜鳩
要講幾多次先得。佢講呢d嘅時候李世乭先同alphago打咗一兩場,打完三場佢已經話錯估咗,同alphago打都唔係咁大把握。去到今次未打之前都已經承認好難贏,抱著必勝的決心必死的信念。係咁捉住第一句就無限loop

D 中學雞 為嘈而嘈
呢d fact佢地唔會care
我有冇上錯台?

On撚9
講緊佢寸唔寸得起呀

冇人話佢串唔起wo , 所有人都係笑鳩佢又要串但之後大敗之嘛 , 你做乜鳩 ?? 條友柒撚到閪咁都咁多人護航 , 笑鳩死
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

你間咩小學嚟架,83分就做到全班第一?
我有冇上錯台?

On撚9
講緊佢寸唔寸得起呀

同埋乜鳩係m記仔?
連登仔未做過世界第一所以投入唔到個處境都好正常
我同意柯潔係串,但佢嗰陣可以唔串咩? 如果連世界第一都串唔起,我諗人類都幾可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞