係咪得我一個覺得柯潔其實好可憐

1001 回覆
1598 Like 171 Dislike
一直都覺得佢好勁
19歲就爬到上個field 既頂峰

呢啲好講天份, 廿歲不成國手終生無望
最大問題係佢太串咀

話自己一定可以嬴, 結果輸左,所以柒到仆街

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人
即使alphago開發者都認同柯潔既實力 連登仔一樣踩到佢一文不值
大佬19歲去到世界第一 係抵佢串同囂張 輸左比alphago又無賴三賴四 我都唔明無咩好屌

因為佢係支那人囉
可憐你條命
人地3m usd 出場費,錢已袋,可憐個頭
最大問題係佢太串咀

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

後生仔冇見過世面而衝動同爛口我認為係正常
而且就串黎講,其他出名既棋手同樣都係好串 但冇連登仔屌
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

平心而論,當你做到世界第一嗰陣,見到身邊好多實力同自己相近既高手全部都輸比一個AI,比著你都會唔服,都會想代替人類贏一次
而我亦都唔會否認佢係賽前既言論係偏激同串左少少,但作為人類最後希望既時候,唔通仲要講D咩alphago好勁,我應該唔會贏之類既晦氣說話咩?
站係棋手既立場,如果alphago贏左柯潔,即係代表人類研究圍棋幾千年既歷史都不如一個21世紀既AI程式,旁人睇可能冇乜野,但如果你係真正熱愛圍棋既話,我諗心入面都唔會好受
再講,佢輸左之後亦都大方承認係自己棋藝不足,而冇好似鄭智咁周圍搵藉口黎掩飾自己既失敗,作為世界第一而且年紀咁細,我認為佢已經好得體大方
「這局棋後,AlphaGo在我眼裡十全十美,對我來說,它就是圍棋上帝,」
「對人類來說,我們對圍棋的認識非常有限。」
唔好話我睇死你地,你地之所以會不斷話柯潔串只不過係因為佢係支那人,如果係其他國家一定話佢好型呀又乜又物
如果連登仔真係做到咁對人唔對事既話,我亦都冇野好講

各位屌細力D

串既前題係串得起,佢公開話人地研究既心血結晶做阿法狗。串完贏左叫串咀,串完輸左就係自已on9

最後咪又輸左,唔係笑佢捉棋廢,係笑佢自取其辱,輸左俾佢自己口中既阿法狗

如果一開始就係有禮貌,邊有人笑佢,話曬都公認世界第一

世界第一都串唔起,咁冇人可以係圍棋領域上串得起
而且我印象中阿法狗好似係大陸譯名,好似google變谷哥咁

面對AlphaGo
的確係「冇人可以係圍棋領域上串得起」
話之你世界第一都好
又要串又要輸比AlphaGo 就係柒

不過我實在唔明點解有人會話
「世界第一點解唔串得?」
其實而家世界排名榜係咪包括AlphaGo
站係棋手既立場,如果alphago贏左柯潔,即係代表人類研究圍棋幾千年既歷史都不如一個21世紀既AI程式,旁人睇可能冇乜野,但如果你係真正熱愛圍棋既話,我諗心入面都唔會好受

唔通保特跑輸跑車或者噴射機就會咁咩?

自己要串架車慢又要同架車跑
自取其辱完都唔比人笑佢
你班支那狗都幾惡
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

唔知你真心定假膠,但我想講
冇人識你呀
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

做乜撚嘢 笑死
蝗是原罪
港豬根本就係蝗既基因
me too
想認真討論下
好多人都覺得呢代嘅棋手係有史以黎實力最高個代
但係咁講,Alpha局局贏係因為每步都完美 無壞棋,相反柯潔次次輸完都會話自己有幾步係惡棋
而柯潔話曬都係世界冠軍,呢個係事實。咁其實呢代實力係差左定勁左
以往史上好多棋手都好似會捉到啲完美嘅棋
同埋佢串個陣成年前,佢個陣覺得自己贏到完全唔奇。成年對alphago黎講夠進步好多啦,仲有啲傻鳩攞人同電腦嘅進步速度比
人類點可能贏到電腦
根本冇咩好討論
平心而論,當你做到世界第一嗰陣,見到身邊好多實力同自己相近既高手全部都輸比一個AI,比著你都會唔服,都會想代替人類贏一次
而我亦都唔會否認佢係賽前既言論係偏激同串左少少,但作為人類最後希望既時候,唔通仲要講D咩alphago好勁,我應該唔會贏之類既晦氣說話咩?
再講,佢輸左之後亦都大方承認係自己棋藝不足,而冇好似鄭智咁周圍搵藉口黎掩飾自己既失敗,作為世界第一而且年紀咁細,我認為佢已經好得體大方
「這局棋後,AlphaGo在我眼裡十全十美,對我來說,它就是圍棋上帝,」
唔好話我睇死你地,你地之所以會不斷話柯潔串只不過係因為佢係支那人,如果係其他國家一定話佢好型呀又乜又物

各位屌細力D

串既前題係串得起,佢公開話人地研究既心血結晶做阿法狗。串完贏左叫串咀,串完輸左就係自已on9

最後咪又輸左,唔係笑佢捉棋廢,係笑佢自取其辱,輸左俾佢自己口中既阿法狗

面對AlphaGo
話之你世界第一都好

19歲就世界第一,可能得孔子先會唔串
即使alphago開發者都認同柯潔既實力 連登仔一樣踩到佢一文不值
大佬19歲去到世界第一 係抵佢串同囂張 輸左比alphago又無賴三賴四 我都唔明無咩好屌

你覺得世界第一就可以串鳩人
其實冇人阻到你咁諗
價值觀問題
你覺得串鳩人係冇問題 真係冇人阻到你
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

做乜撚嘢 笑死

個例子想點
好想認同你但個例子柒到我望到都已經想割蓆
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

做乜撚嘢 笑死

個例子想點

我笑撚左1分鐘
其實連登仔 好專門屌世界第一

曹星如 都係世界第一, 又無驕傲, 又係香港人
但一樣比連登仔屌
唔好咁撚認真

各位屌細力D

面對AlphaGo
話之你世界第一都好

19歲就世界第一,可能得孔子先會唔串

求鳩其搵個例子都有啦屌
FAKER 17歲拎LOL世界第一
又唔見人地串
人地而家三屆世界冠軍 仲係好謙虛
都唔知你乜撚野心態
第一就一定要串鳩人
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

做乜撚嘢 笑死

個例子想點

我笑撚左1分鐘

笑撚到全車都望住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞