係咪得我一個覺得柯潔其實好可憐

1001 回覆
1598 Like 171 Dislike
原來圍棋重要性連LOL都比唔上
咁我唔玩LOL係咪冇資格上連登

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

真心,你覺得LOL覆蓋範圍會廣過圍棋?
連登仔竟然用LOL同圍棋比,我冇野好講
LOL莫講幾千年,10年後仲有冇人玩都不得而知

條友啲講野語氣真係十足小學雞,懶係覺得自己好有批判性思考
都唔知中學畢業未
連登仔逢中逢韓必反,若果柯潔係日本人,一定係連登英雄

請理性討論
扣人帽子不代表增加自己說服力

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

不如你搵數據證明下圍棋幾多人話
一味態自己感覺
討論黎都冇意思

連登仔淨係得打機叻啲 個個油頭毒撚 算把啦
有咩好屌
屌佢個班人如果19歲去到某個專業領域既世界第一,我保證佢地仲串撚過柯潔
連登仔竟然用LOL同圍棋比,我冇野好講
LOL莫講幾千年,10年後仲有冇人玩都不得而知

條友啲講野語氣真係十足小學雞,懶係覺得自己好有批判性思考
都唔知中學畢業未

你最有批評性思考
係到人生攻擊唔代表增加自己說服力架 聰明仔
香港人只會睇死對方,睇人失敗先滿足
到左人地成功就會眼紅或者捉人d小錯處

比著佢今次贏到一場,一樣會話alpha go未完善,睇下佢下次有沒咁好彩次類

收皮啦,港狗

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

一味態自己感覺
討論黎都冇意思

起碼圍棋可以生存到幾千年,LOL仲生唔生存到10年?
另外c字頭個巴打 我想問柯潔點樣串人?
其實呢 , 依個世界講野唔係得悔氣說話同串架 . 唔撚好講到非黑即白啦大佬 .
而家d人係串鳩佢打之前串過馬撚咋 , 屌佢輸完之後既說話咩 ?

串過馬撚跟住大敗都可以有咁多人護航同腦補 , 痴撚線
最大問題係佢太串咀

話自己一定可以嬴, 結果輸左,所以柒到仆街

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

唔知你真心定假膠,但我想講
冇人識你呀

痴線佬啊!

小學84分已經最高 係唔係弱智學校黎

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

一味態自己感覺
討論黎都冇意思

不如你講下論鬥智
有咩項目可以同圍棋比較?
你地慢慢傾埋落去啦
傾傾下又話自己屋企人玩圍棋所以圍棋影響力好大
跟住又話毒撚返去打機算啦
跟住傾傾下又可以話圍棋歷史較耐 所以世界第一串都係應該
好耐辛苦呀同你地討論
加油啦你地
得罪講句
你出去同人講我圍棋世界第一同LOL世界第一,你估D人會服邊樣多D
之前不知幾串 依家五毛又出手幫

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

一味態自己感覺
討論黎都冇意思

不如你講下論鬥智
有咩項目可以同圍棋比較?

屌你老母講左幾多次唔關智唔智力事
討論緊既係 世界第一應否串鳩人
圍棋係最高智商棋類遊戲
係咪代表圍棋世界第一可以串鳩人呀?
好撚攰呀同你傾計
你加油慢慢啦
成個文化好錯
好似以前學術台咁,non jupas 比人笑走後門,讀八大比人笑唔係三大,讀三大比人笑唔係神科,讀神科既就話外國點好香港差,霍金都比連登仔笑吹水佬
唔識因賞人既才畢
李世石未打ALPHAGO之前都話無可能贏到佢啦

成班人失憶
最大問題係佢太串咀

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

冇人識你呀

痴線佬啊!

小學83分已經最高 係唔係弱智學校黎

柒左就柒左啦
岩先又討論覆蓋範圍
而家又重要性
唔好上連登啦
又係到單單打打 嘔心

LOL咪又係得啲細蚊仔玩
你地慢慢傾埋落去啦
傾傾下又話自己屋企人玩圍棋所以圍棋影響力好大
跟住又話毒撚返去打機算啦
跟住傾傾下又可以話圍棋歷史較耐 所以世界第一串都係應該
好耐辛苦呀同你地討論
加油啦你地

討論係可以,但唔該搵樣好少少既例子
LOL以我所知靠練靠刷都可以好勁,但圍棋
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

冇人識你呀

痴線佬啊!

小學84分已經最高 係唔係弱智學校黎

打撚哂冷震
平心而論,當你做到世界第一嗰陣,見到身邊好多實力同自己相近既高手全部都輸比一個AI,比著你都會唔服,都會想代替人類贏一次
而我亦都唔會否認佢係賽前既言論係偏激同串左少少,但作為人類最後希望既時候,唔通仲要講D咩alphago好勁,我應該唔會贏之類既晦氣說話咩?
站係棋手既立場,如果alphago贏左柯潔,即係代表人類研究圍棋幾千年既歷史都不如一個21世紀既AI程式,旁人睇可能冇乜野,但如果你係真正熱愛圍棋既話,我諗心入面都唔會好受
再講,佢輸左之後亦都大方承認係自己棋藝不足,而冇好似鄭智咁周圍搵藉口黎掩飾自己既失敗,作為世界第一而且年紀咁細,我認為佢已經好得體大方
「這局棋後,AlphaGo在我眼裡十全十美,對我來說,它就是圍棋上帝,」
「對人類來說,我們對圍棋的認識非常有限。」
唔好話我睇死你地,你地之所以會不斷話柯潔串只不過係因為佢係支那人,如果係其他國家一定話佢好型呀又乜又物
如果連登仔真係做到咁對人唔對事既話,我亦都冇野好講

各位屌細力D

串既前題係串得起,佢公開話人地研究既心血結晶做阿法狗。串完贏左叫串咀,串完輸左就係自已on9

最後咪又輸左,唔係笑佢捉棋廢,係笑佢自取其辱,輸左俾佢自己口中既阿法狗

如果一開始就係有禮貌,邊有人笑佢,話曬都公認世界第一

世界第一都串唔起,咁冇人可以係圍棋領域上串得起
而且我印象中阿法狗好似係大陸譯名,好似google變谷哥咁

你幾時有見過美斯c朗有係社交平台/公開場合串其他球員廢

Nba 拳擊 大撚把你唔講?

玩具無乜好值得講 拳擊唔撚發火點打對手

真心討論完發覺唔對路 扮下波台膠講玩具先
李世石未打ALPHAGO之前都話無可能贏到佢啦

成班人失憶

連登仔:唔係支那人WFC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞