係咪得我一個覺得柯潔其實好可憐

1001 回覆
1598 Like 171 Dislike
連登/隔離登定律:
圍屌>上神台>再屌過>再上神台

loop
我有冇上錯台?
cc台唔係最憎偽善架咩?世界第一都唔可以寸

串得呀 , 但輸鳩左就預左比人抽架啦 . 有咩問題 ? 想又串又唔洗柒 ? 我諗你先上錯forum

On撚9
講緊佢寸唔寸得起呀
你抽佢就死出去開post啦 入錯post呀柒頭
講寸 alphago就寸得起 m記仔學人寸

同埋乜鳩係m記仔?

新會然?
連登咁出名既網聚都唔知
連登仔未做過世界第一所以投入唔到個處境都好正常
我同意柯潔係串,但佢嗰陣可以唔串咩? 如果連世界第一都串唔起,我諗人類都幾可悲

咩野叫可以唔串咩 ? 世界第一係咪等如要串 ?
最大問題係佢太串咀

話自己一定可以嬴, 結果輸左,所以柒到仆街

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

屌做乜鳩

我反而覺得佢而家拎返小學四年級嘢出嚟講好臭寸
我有冇上錯台?
cc台唔係最憎偽善架咩?世界第一都唔可以寸

串得呀 , 但輸鳩左就預左比人抽架啦 . 有咩問題 ? 想又串又唔洗柒 ? 我諗你先上錯forum

On撚9
講緊佢寸唔寸得起呀
你抽佢就死出去開post啦 入錯post呀柒頭
講寸 alphago就寸得起 m記仔學人寸

同埋乜鳩係m記仔?

新會然?
連登咁出名既網聚都唔知

sor9 連登真係好撚小上 . 因為真係好低質 . 我諗我id睇到唔係新既
講真,你作為人類最強,係開戰前會唔會認低威承認自己唔夠alphago捉?
我相信冇一個世界冠軍可以有咁既氣量

世界第一就可以串人咩
我諗個小學雞連柯潔真實講左咩都唔知就係到人云亦云

搞清楚,佢嗰陣係串alphago,唔係串人
同埋,我覺得去到嗰個處景已經唔係串唔串,而係棋手既尊嚴同面子問題

連登仔: 尊嚴 咩黎架 當飯食架?

你同班去老麥團聚都要帶口罩既垃圾講正常野 會唔會太苛刻

佢地根本就無試過全情投入做一樣野

根本冇需要認低威都冇需要咁大口氣,講句人同電腦有根本分別,呢個AI都係由好多人既努力汗水所造,大家當一場普通聯誼既遊戲就好喇,叫保特同F1賽車鬥快咁冇乜意義
最大問題係佢太串咀

如果佢可以好語氣咁講:「阿爾法是很厲害的,我的勝算很低,但我也會盡心而戰,希望能嬴」
咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

屌做乜鳩

見到段嘢好撚想打冷震 識唔識醜字點寫
我同意柯潔係串,但佢嗰陣可以唔串咩? 如果連世界第一都串唔起,我諗人類都幾可悲

問題係佢唔係串人,而係串個程式
如果佢嗰陣係串李世石廢而唔係串alphago唔夠自己打我諗冇人會撐佢
當你作為世界第一,要承認自己最擅長既野不如一個AI,我諗呢淡氣冇人會吞得落
講真,你作為人類最強,係開戰前會唔會認低威承認自己唔夠alphago捉?
我相信冇一個世界冠軍可以有咁既氣量

世界第一就可以串人咩
我諗個小學雞連柯潔真實講左咩都唔知就係到人云亦云

搞清楚,佢嗰陣係串alphago,唔係串人
同埋,我覺得去到嗰個處景已經唔係串唔串,而係棋手既尊嚴同面子問題

連登仔: 尊嚴 咩黎架 當飯食架?

你同班去老麥團聚都要帶口罩既垃圾講正常野 會唔會太苛刻

佢地根本就無試過全情投入做一樣野

根本冇需要認低威都冇需要咁大口氣,講句人同電腦有根本分別,呢個AI都係由好多人既努力汗水所造,大家當一場普通聯誼既遊戲就好喇,叫保特同F1賽車鬥快咁冇乜意義

屌佢地識鳩講野咩 , 講到好似得認低威同串柒柒咁 , 非黑即白 , 冇中間架
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

屌做乜鳩

呢個佢人生成就黎
世界第一都串唔起,唔通你班連登m記仔串得起咩
其實如何有睇佢d訪問既完整版(電視個d,唔係紙媒)
佢講野唔係真係咁串
講野有頭有尾,已經戴哂頭盔咁
但往往紙媒淨係報佢最串個句出黎...
搞到d人覺得佢好臭串姐

同埋老實講,佢做世界第一個陣先得18歲
比你18歲就做世界冠軍你都會囂啦
往往太年輕就成名既人都好易有呢個問題

孫策 20歲統一江東,又唔見 孫策串曹操??

你唔好講呢d廢話啦
上面講左其實佢唔係真係串
係d報紙佬cut頭cut尾,扭曲佢意思
仲有佢微博同真人訪問真係2個人黎

微博係咪佢真人管理緊都係一個迷
讓返個第一比李世石啦,贏過Alphago
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

屌做乜鳩

呢個佢人生成就黎

如果佢嗰陣係串李世石廢而唔係串alphago唔夠自己打我諗冇人會撐佢
當你作為世界第一,要承認自己最擅長既野不如一個AI,我諗呢淡氣冇人會吞得落

巴打心水清
再者,佢係串 舊版alpha go
慘敗比進化左既alpha go ,唔覺有咩咁7

世界第一就可以串,咁費達拿,迪祖高域,拿度,咪串撚到仆街?
喂喂,呢個post所有撐柯潔既人同我都係五毛支那人黎架,仲唔快啲block9曬我地

個ai係一個對手 , 係對手都要尊重架啦 . 有咩問題 ? 點解可以將自大變成合理 ?
G持
連登最多盲反撚
最大問題係佢太串咀

咁會好好多

大佬19歲,世界第一
會講到呢啲野
佢就唔係支那人

我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

做乜撚嘢 笑死

應該係假膠
賽後既言論算係咁啦 都直接講左自己技術係不如ai 證明佢真係輸得心服口服
再之前話自己贏硬個時就抵屌姐
btw 平心而論 如果換轉一個香港人叫個大陸電視台用廣東話問問題你班人就讚佢敢言啦
讓返個第一比李世石啦,贏過Alphago

李世石嗰陣既alphago同而家既alphago係兩回事黎
佩服樓主同生番講道理
有付出過全心全力落一件事上 就會好易明白柯潔 但反佢個班好明顯係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞