MingJai新片屌打連登仔思維方式

1001 回覆
1241 Like 107 Dislike
佢緊係可以咁講啦 本身屋企就有錢

你咪就係比Ming仔話個班人

識睇一定睇留言
識睇一定睇留言

班小學雞比我想像中少
勁多打手post
https://www.youtube.com/watch?v=BN-3wkjpTN8
睇完再諗諗

搬龍門搬到

唔睇真啲條片都比佢tum到
佢緊係可以咁講啦 本身屋企就有錢

你咪就係比Ming仔話個班人

人地拎緊加拿大passport
https://www.youtube.com/watch?v=BN-3wkjpTN8
睇完再諗諗

根本搬龍門

Mingjai 都唔係叫你淨係聽啲成功人士講野

最重要係正視自己問題 唔係抄人點做

最可悲係個啲咩都賴曬落運氣既人

個啲人永遠都唔會成功

呢條片只係叫你唔好剩係學成功者既經驗,要吸收埋失敗者既經驗
樓主條片講既有一班人係反成功者既經驗,恥笑失敗者既經驗<呢句我自己加
兩碼事黎喎
勁多打手post

比人講中左就話人打手

連登仔極限係咁架
識睇一定睇留言

班小學雞比我想像中少

衝入嚟博屌咩
但事實就係宜家香港成功果班年青一代大部份都靠屋企
無論創業 買樓 買車
就算高學歷 去外國回流 一樣係有家底
人脈同見識都一樣要用錢堆砌出黎

10個會有1個靠自己係成功到既
不過其餘9個唔會認同你講既野囉
因為唔係搵藉口否定人 係認清左社會現實
睇完再諗諗

根本搬龍門

個啲人永遠都唔會成功

樓主條片講既有一班人係反成功者既經驗,恥笑失敗者既經驗<呢句我自己加
兩碼事黎喎

Exact7ly
如果大j拍同一段片 會有咩後果

非盲反非打手,大J之前有條講八蚊事件嘅片都講得幾好
無論創業 買樓 買車

所以未叫佢地唔好人比人咯

係佢地係人生勝利組 咩都有

但唔代表你要摺埋摺埋過一世

仲有其他方法令自己更有用更開心
如果大j拍同一段片 會有咩後果

非盲反非打手,大J之前有條講八蚊事件嘅片都講得幾好

又係啲人人應該要知既道理

聽入去啲連登小學雞耳仔就變左做un耳

同佢地講客觀分析根本強姦佢地智商
叫人唔好亂踩人地成功例子只係一個例子,重點係叫人要承認自己錯失,唔好乜都人地問題

Can't agger more
無論創業 買樓 買車

okok... 成功靠屋企有乜問題?
靠唔到?自己問下屋企點解
你自己有仔女,將來有需要一樣會幫一把
若然你答唔會,咁就解釋晒你係邊種人
第一次睇mimg仔既片
其實我都好少睇youtuber片

講呢啲幾特別
唔係教你點溝女神吖脫獨吖應付老闆吖
呢種思維似 3x歲先會有
唔知ming仔幾多歲

認真唔錯
睇完再諗諗

根本搬龍門

個啲人永遠都唔會成功

兩碼事黎喎

Exact7ly

睇完再諗諗

根本搬龍門

個啲人永遠都唔會成功

兩碼事黎喎

Exact7ly

呢條片另一個宗旨就係叫人不斷思考不斷反思
同樓主條片既宗旨好似
第一次睇mimg仔既片
其實我都好少睇youtuber片

講呢啲幾特別
唔係教你點溝女神吖脫獨吖應付老闆吖
呢種思維似 3x歲先會有
唔知ming仔幾多歲

認真唔錯

32好似

其實佢講啲野我地都知 但總係有一部分人永遠唔放係心

佢做既只係提醒下我地
無論創業 買樓 買車

okok... 成功靠屋企有乜問題?
靠唔到?自己問下屋企點解
你自己有仔女,將來有需要一樣會幫一把
若然你答唔會,咁就解釋晒你係邊種人

所以窮人真係唔好生仔
唔好聽都要講句
大佬
世界follow normal distribution
唔係話你努力就一定成功掛
香港已經係世界上平均+2-3sd 咁勁
你仲有起入面做個top tier1
其實做唔到都已經勁過好多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞