MingJai新片屌打連登仔思維方式

1001 回覆
1241 Like 107 Dislike
連登仔
月入25萬ge ming jai

睇住大j 拍成功打機片
難怪咁多柒頭跟人地拍打機片
個個都係utuber 好波 大j
講得幾好
講得冇錯 但呢個道理其實大把人講左好耐
例如講到爛既著作人性的弱點
當然做唔做得到又再一回事

不嬲認錯講對唔住正視問題都係人類難題黎架啦
但係未代表要忽視佢既重要性呢
上左神枱緊係點講都得啦
上左神枱緊係點講都得啦

Another one
連登仔

由正皮睇得出

連登都係有好多正常思維既
上左神枱緊係點講都得啦

共產黨唔認自己做錯咪唔會進步
一直有睇佢d片,但唔多鐘意佢呢d說教意味既片。

我反而覺得佢依類片講得幾清晰
唔係寸柒柒大道理咁款

個道理好多人都知,其實的確阿媽係女人 但我欣賞佢個present手法好清晰。
好正路姐,高登連登都係毒撚,社會失敗者佔大多數,特別負面係好合理架喔。唔通真係承認自己係垃圾,一無事處咩,雖然個心可能都承認左。
佢又屌得幾岩
如果大j拍同一段片 會有咩後果

佢撚識諗呢D咩條垃圾
https://www.youtube.com/watch?v=BN-3wkjpTN8
睇完再諗諗

根本搬龍門

Mingjai 都唔係叫你淨係聽啲成功人士講野

最重要係正視自己問題 唔係抄人點做

最可悲係個啲咩都賴曬落運氣既人

個啲人永遠都唔會成功

大j唔會 拍多d打機片好過啦 冇營養
小弟第一次過百正皮

謝謝各位支持
引曬班人出黎柒

佢地肯留言個下先抵死
唔知點解咁多香港you tuber 我覺得ming仔最好
唔靠父幹,點追夢?

後面冇人支持你,同你講,「仔,唔緊要,你衰左,仲有屋企人撐」,唔通真係放手一搏?衰左真係可以「重頭黎過」?

Ming仔依d有父幹既,梗係覺得自己有「付出」過所以先成功啦,如果有人拉到我上99樓,我行多層就係100樓。但其他人要由地下行起,佢地依d有人幫既,永遠都唔會覺得自己有人幫過自己。

你想咁諗無人阻到你
唔知點解咁多香港you tuber 我覺得ming仔最好

有種成熟既味道 講啲野有point啲
剪片又一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞