[音響撚]音響HIFI討論區 (11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
係, 連線材都有
咁Edifier S880DB好D?
未聽過, 個人過對 edifier d機麻麻地
太大舊
今晚應該公佈 Apple Music Hifi 點玩
如果airplay 就得
可能買過曬成set 換 走對denon
s880db都要喎,條線仲係特別頭5針類似XLR,唔見咗有冇得配唔知
你面向嘅左右,喺你面前左邊係左右邊係右
即係點換?
我諗緊邊部駁airplay 可以出optical
可能整隻blue sound + b&w 607
我對denon pair 左無airplay
好型噃blue sound. 等消費卷一出,價錢剛剛好
Powernode 2i 要6千呀
加1000就有。

就好似我成功儲左999hkd 再加上爸爸嘅999萬,就終於可以買度樓
對 607 又成6千銀呢
小錢不必在乎
Audio interface 可唔可以做DAC?
我遲啲會買xlr microphone
可以將數碼訊號轉換成模擬訊號都得
咁我去thomann 買
Behringer umc204hd 個邊平啲
Presonus eris e4.5 除左DAC 仲有咩要買?
同埋以後upgrade有冇咩要注意
凈換jumper 即刻改善刺耳同中頻少少薄
唔到我唔信
E4.5包晒線,可以照用,遲啲鍾意換咪換,都冇乜要買,係喇叭架或者Pad就買,會減低震盪比起直接擺檯面好,thomann都有isolation pads 賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞