[音響撚]音響HIFI討論區 (11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
巴打點睇iloud micro monitor?
好似冇

我見呢隻sub仔有 in同out 係咪可以
dac xlr>sub>xlr>2.0主動喇叭
聽完review覺得好好
但係買兩隻好似over budget
Klipsch r-41m + amp可唔可以追到e5 xt 質素
呢個唔知,喇叭嘅嘢個個人聽感/聽嘅音樂唔同,得出結論就唔同,唔係嘅話市面上唔會咁多牌子 所以買喇叭最好自己聽過,或者你估到大概音色,茶記有人飲奶茶有人偏好齋啡一樣
連登仔最愛,有期美馬減到千6免運費送香港,好多人買咗,你search post 吓好多話有電流聲

個款我唔like
毒巴打係時候入手
今次佢用咩改嫁
Linger 舊款唔知係用 netgear 定 Linksys 某型號 router 去改
聽聞廠方停產,linger 焗住要出新款

佢 YouTube channel 或者 FB 應該會介紹返
Presonus eris好似邊到都冇demo
Edifier ok但係佢有調音搞到我唔係好想買
頭先佢哋推audio engine a5同埋Yamaha
尼兩隻掂唔掂
電腦bookshelf speaker
2k budget係咪edifier S880DB好?
電流聲未試過,同價二千其實都係差唔多,但冇邊一款size細過佢
usher 有無人用過定聽過
係台仔吹大定真係得?
見dancer書架都唔太貴

以前目標物係dali epicon 2 , b&w 805 d3
但太貴,有排唔會出手
其實同t5v差唔多,聲音風格上問題
自己試啱唔啱聽
Iso-130 made in China
Thx ching
Pre amp有冇邊隻推薦
巴打指伏嘅意思只係因為 MIC?

效果上ISO 130 墊喇叭的確有,始終佢又唔係電子嘢,我就唔覺得伏

我對 ISO-130 至少買咗兩年,目前為止冇穿冇爛
唔想淘寶,最後係淘寶貨
有冇影音兄弟, 求指點
pioneer-lx500 player, 無了期唔知等到幾時有貨
有冇6k左右價位player 介紹
Hi-End Lab Magic Damper
made in Germany
Magic Damper 用過,設計上有啲似isoAcoustic 隻isoPuck,但依家香港應該冇得賣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞