[音響撚]音響HIFI討論區 (11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我認為筆直有限,買得 mission 不如買 wharfedale
Diamond 12 系列喺英國評價甚高
某討論區平民高手玩家都係用緊 diamond 12
Wharfedale 既話就身痕想試EVO 4.1
向地反射bass 可以拍埋牆
我以為淨係送 canada, us, eu , england
原來出node 3
想問下update 左咩
冇記錯之前呢度有位巴打係玩 EVO 4.2
佢係幾滿意
一萬有找有三路玩幾抵屌
https://darko.audio/2021/05/bluesound-introduces-gen-3-node-powernode/

CPU 快咗,加咗 MQA,上到 32/384 等等
推3路我諗要隻M 有返咁上下
又係一闊三大
如果我買1個八吋監聽喇叭 Yamaha hs8
有冇話要距離個喇叭要坐到幾遠聽?
間房最好幾大?
而家諗住4.0 / 5.0 玩住先
今日可以開試用

Apple Music 已支援 杜比全景聲 同 無損
https://lih.kg/2565868
香港klipsch代理冇引入主動喇叭
yes直送
8吋擺1m
較咗192/24 apple music都係跳去48/24, 唔知係咪呢隻歌冇。

用緊ifi hip dac 測試

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞