一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
shopaholic852

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

呢間嘢係JJ market入衫 再用四五倍價錢賣比人,買嗰啲人認真on9 仲有啲泰國nike adidas... 一睇就流 啲人都9衝

一向都係 d off shoulder 250baht件
佢賣250hkd咁左緊價錢
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過

我都中過伏
見佢咁多人買,啲人又話料好乜乜乜先博一博試吓買
點知買到返嚟好似枱布咁嘅

咪係 果條連身裙靚係靚但d料真係勁差
唔明d人話質地好係咩心態
Btw 間野連個icon 都同淘寶果張相一樣
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

我之前都買過 個陣交收地方一係太子 一係屯門 一係就下午4點 一係就6.15 我放5點半收工都未必趕到 我5點58分話可能遲一兩分鐘 我以家落行緊上嚟 佢就話我唔等㗎 tst ok? 我心諗等一分鐘啫 我都到左太子 上到去 搵佢交收 又唔講企喺咩位 搵佢又唔應我 搵到個陣明明佢仲同緊其他人交收緊 我企係隔離等佢無曬人 我先行埋佢度 我問佢 Err...張單呢 佢閪曬面話下 你都無話要 我張單有我個人料唔比得你㗎 但係ig又講撚到明有單個啲 跟住我諗住check 下個袋 我都未check 就問我拎錢 跟住就轉個撚頭 行樓梯走左。。。 啲態度真係差度

上次買袋一行到埋去佢個樣又係閪哂咁,之後想check一check,佢就即刻起哂鋼咁款 之後係咁易攞張單fing兩fing又係講翻同一句說話話: 我一定係賣正貨架,不過單就唔會俾你架喇,因為有我啲個人資料架。
之前成日開post話啲同行中傷佢,所以佢舊ig先俾人block 完全無諗過自己有態度有問題

利申:已unfollow好耐
maxseller 同佢買左兩件one piece
屌你老母一件買2xx 原價50蚊 仲要係睡裙黎 質地差到仆街
佢本人ig係xxtkaka

仲有個loomloomloomloom
態度差到仆街 比生意你仲比說話我聽
shopaholic852

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

呢間嘢係JJ market入衫 再用四五倍價錢賣比人,買嗰啲人認真on9 仲有啲泰國nike adidas... 一睇就流 啲人都9衝

一向都係 d off shoulder 250baht件
佢賣250hkd咁左緊價錢

屌 入咗數 跟住撞正佢搬 件貨無咗囉 仲要話我遲拎
我心諗 屌你我入咗數係咪應該留返件貨俾我
但最後佢都有退返錢俾我
淘寶有 買過

幫襯過買衫

我都中過伏

Link?
淘寶有 買過

幫襯過買衫

我都中過伏

一睇topic 已經諗起佢
試過買條連身裙 一著上身 唔過pat pat 短撚到 點著
質地又差
扮撚哂好好態度 同佢講番想退貨又唔理人 求其搵野hea 9 你
又成日錄音死港女
ig shop 完全係俾人鏈住春袋咁買野, 俾錢人賺仲要驚俾人呃 我都費鳩事理你
ig本來就唔係購物平台,igshop買野完全冇保障,唔明點解會有人幫襯
淘寶都起碼有得換貨退錢或者俾差評

agger, 淘寶你俾個差評 個店主即刻打鑼咁搵你問你點解, 求你取消返個負皮
femme_secret_lingerie

串到
ig本來就唔係購物平台,igshop買野完全冇保障,唔明點解會有人幫襯
淘寶都起碼有得換貨退錢或者俾差評

agger, 淘寶你俾個差評 個店主即刻打鑼咁搵你問你點解, 求你取消返個負皮

x2
買野就應該去返for人買野既平台到買
就係識講睇你識唔識搵 講到咁叻就唔洗上黎呻啦
根本係ig shop買野就係on9
淘寶有 買過

幫襯過買衫

我都中過伏

Link?

戴定頭盔先好似係一樣
twinkerqueen 水晶店 講野寸77 當自己明星咁叫盲粉買家幫佢鬧對手鋪頭
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

一次

有post講過間野淘寶質地又差喎
miss3_shop
淘寶有 買過

買過牛仔褲 講到好正咁又made in Korea
屌一收到就知係淘寶野
著咗半年都冇d橡筋就出曬黎
唔quote shopaholic852
年幾兩年前上過實店睇 當時嘅衫係幾好睇所以買咗幾件
我又衰耳仔軟做咗member 之後唔得閒出去 我就wtsapp佢想留貨 覆得又慢 最後仲冇咗影
而最近嘅衫 淘寶有賣
maxseller 同佢買左兩件one piece
屌你老母一件買2xx 原價50蚊 仲要係睡裙黎 質地差到仆街
佢本人ig係xxtkaka

仲有個loomloomloomloom
態度差到仆街 比生意你仲比說話我聽

Maxseller真係 好心佢之前去左exchange就stop左間鋪先 等個袋等左成個月 whatsapp又唔覆 寄到黎又有件貨俾錯我
岩岩八掛去左search shopaholic852個ig黎睇
屌 佢個價位已經唔係平
d上身圖真係唔襯好過襯
個身型又肥又矮勁肉酸
件衫就咁睇都正正常常,但佢襯完上身即刻唔想買
Yourcaseplus
非佢莫屬啦 比錢前好聲好氣 仲叫你快啲比錢
比錢後十問九唔應 要係咁ig留言先覆一覆你咋 又講到自己又幾忙 態度又串77咁
重點黎啦 話14個工作天 屌你我成三個月都未收
好奇怪 好多人係呢間野機殼都會比佢寄失 之後佢會話會重整一個然後再拖
我就好少少 係咁chur佢先肯寄 好多人都收唔到 又廢事煩 最後就不了了之
有個ig叫yourcaseplus_ 爆左好多呢間黑店衰野

我都唔明點解開左咁耐明明咁多受害者都未比人拉
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

成日已讀不回

下 我又未試過喎
仲有d shop成日係你相度留言賣廣告
屌減肥藥都算
仲要賣情趣用品我屌

仲有日本增高
淘寶有 買過

幫襯過買衫

我都中過伏

Link?

戴定頭盔先好似係一樣

有無淘寶店名?
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

成日已讀不回

推推推

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買

咁有時大家棄單都幾黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞