一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
Voeubuyer !!!! 雖然唔係黑店,但態度真係
之前買左set唇膏 要去觀塘拎喇,唔知三點定四點先開門 咁我早到 企左係門口等!到夠鐘都未見人黎 就打去問下!態度又唔好,到我見到佢 仲要黑面掛住禁電話

之前買左set唇膏 要去觀塘拎喇,唔知三點定四點先開門 咁我早到 企左係門口等!到夠鐘都未見人黎 就打去問下!態度又唔好,到我見到佢 仲要黑面掛住禁電話

佢啲相唔吸引我買
htstore
htstore

態度差
uk2hk
我買嗰款case得佢嗰間有所以先幫襯
我入數就2日內 個case就等左3個月有多都未到
之後佢話訂唔到退錢比我 我唔問都唔講
然後等退錢又等左3個幾月
總共等左7個月 屌你老母

幫推 想睇下買開野嘅shop仆唔仆街

講個名討論下

thecollections

佢太出名

有睇過 但依家變曬質

做咗啲乜嘢衰嘢

有次想買嘢 等左一個禮拜先覆我 on99

講個名討論下

佢太出名

有睇過 但依家變曬質

做咗啲乜嘢衰嘢

店主衰樣衰
uk2hk
我買嗰款case得佢嗰間有所以先幫襯
我入數就2日內 個case就等左3個月有多都未到
之後佢話訂唔到退錢比我 我唔問都唔講
然後等退錢又等左3個幾月
總共等左7個月 屌你老母

嘩 半年
On 9仔先上IG買野
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

呢間野個店主真係勁黑人憎
Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

仆街 岩岩先訂左嘢 未到貨

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

佢態度真係勁差 趕客

Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

btw佢態度真係好差

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

佢態度真係勁差 趕客

Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

假架啲野
On 9仔先上IG買野

唔再覆依類留言

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

佢態度真係勁差 趕客

Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

btw佢態度真係好差

出曬名
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

成日已讀不回
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

成日已讀不回

推推推
仲有d shop成日係你相度留言賣廣告
屌減肥藥都算
仲要賣情趣用品我屌

講個名討論下

佢太出名

有睇過 但依家變曬質

做咗啲乜嘢衰嘢

店主衰樣衰

金毛高妹?
仲有d shop成日係你相度留言賣廣告
屌減肥藥都算
仲要賣情趣用品我屌

Shoeskid
買件衫話到左 但又成個月都未收到 話包好左包好左 幾日都唔覆一次

講個名討論下

佢太出名

有睇過 但依家變曬質

做咗啲乜嘢衰嘢

店主衰樣衰

金毛高妹?

唔高 佢似印尼溝泰國 好可憐
Shoeskid
買件衫話到左 但又成個月都未收到 話包好左包好左 幾日都唔覆一次

On 9仔先上IG買野

唔好咁講
igshop興起係因為佢地集運、唔洗俾租、價錢比實體店平。
起初好多店主好有心機做,不過隨住時間好多都變左質,亦有不少黑店出現。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞