一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過
On 9仔先上IG買野

唔好咁講
igshop興起係因為佢地集運、唔洗俾租、價錢比實體店平。
起初好多店主好有心機做,不過隨住時間好多都變左質,亦有不少黑店出現。

淘寶有 買過

其實好多牌子 淘寶有 平過門店 Americabuyforu1咪訂h字頭銀包
淘寶有 買過

係,佢啲裙淘寶有
fingerplaza
態度好可惜做野真係唔掂
奶過兩次後即unfollow sor9
shopaholic852

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

女神?
淘寶有 買過

其實好多牌子 淘寶有 平過門店 Americabuyforu1咪訂h字頭銀包

但你講呢啲係A貨當真野?我講果間係港女拎淘寶原單當來佬貨 不同的
有啲ig shop 會擺客既個人資料岀黎批鬥
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

比說話啲人聽

改左名啦咩jasper.femme
我好耐之前買過一次
約左係地鐵站交收
等左好耐都未到
打左幾次都無人聽電台
到聽左 又勁串 話行緊過黎囉咪
遲左半個幾鐘
淘寶有 買過

佢d衫好似全部都係淘寶

ig shop 不了
Jaspersam
唔記得係咪咁

比說話啲人聽

我好耐之前買過一次
約左係地鐵站交收
等左好耐都未到
打左幾次都無人聽電台
遲左半個幾鐘

Reported
Jaspersam
唔記得係咪咁

比說話啲人聽

我好耐之前買過一次
約左係地鐵站交收
等左好耐都未到
打左幾次都無人聽電台
遲左半個幾鐘

成日見佢開post叫春
話咩「乜我入啲貨真係咁差咩」
淘寶有 買過

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過
淘寶有 買過

幫襯過買衫

上ig睇件件成百幾蚊
仲要你講料差
咁有咩係高質ig shop
Shoeskid
買件衫話到左 但又成個月都未收到 話包好左包好左 幾日都唔覆一次

有次買左樣野佢話寄左
隔左勁耐都無收過
最後都收唔到
不過幾蚊
當買左教訓唔好再係ig shop買野
Jaspersam
唔記得係咪咁

比說話啲人聽

而個女人真係好肥好樣衰 條腿好似就嚟爭爆啲褲 唔明點解會有人買
Smart official

之前係佢到訂鞋 訂左一個月有多都未到

串到仆街 話返個客轉頭
Smart official

之前係佢到訂鞋 訂左一個月有多都未到

same 重點係開箱一check就知係假嘢

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

呢間嘢係JJ market入衫 再用四五倍價錢賣比人,買嗰啲人認真on9 仲有啲泰國nike adidas... 一睇就流 啲人都9衝

我覺得依間野個店主勁唔識襯衫
之前有follow佢ig,襯啲衫好核突,將啲所謂潮野堆哂上身,九唔撘八
同埋入啲貨啲款千篇一律
淘寶有 買過

幫襯過買衫

上ig睇件件成百幾蚊
仲要你講料差

買過 至少好態度既 但d料唔係真係話好差喎

死因係?

呢間嘢係JJ market入衫 再用四五倍價錢賣比人,買嗰啲人認真on9 仲有啲泰國nike adidas... 一睇就流 啲人都9衝

啲人見到印住個牌子名 即刻流到成地水
淘寶有 買過

幫襯過買衫

上ig睇件件成百幾蚊
仲要你講料差

買過 至少好態度既 但d料唔係真係話好差喎

啲背心裙洗2次縮哂水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞