一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike

推推推

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買

咁有時大家棄單都幾黑人憎

問下價唔一定要買掛

但佢係ig已經列明價錢🙂

唔係囉 唔知依家點啦 unfollow咗好撚耐 我嗰時想買係兩三年前 無列明價錢 問咗幾次都無覆

兩三年前既嘢 拎返出嚟講

點解2-3年前唔講得?做壞左個名就係做壞左嫁啦
問價代表要買嫁咩 我agger blacklist 所有黑店

個時陳美玲同佢老母係公屋搞美容
依家開埋觀塘
美容中心好似要有牌

舖?
做吓mask都要?定去到打針照唔知乜光果D 先要?

真係咁簡單齋做mask?

唔知,之前有追滾水洗con先八卦問吓

陳美玲之前個間有做乜春水光針

巴打打算再出擊?

有多啲資料就再出擊
我俾佢活躍開既ig block晒

痴線
Jasper.femme
有時問完價 覺得貴唔岩budget 又比佢公開屌話淨係問價唔幫襯 屌 咁問左一定要買?覺得個價錢唔岩都唔得

同埋平心而論 佢入既衫同佢影d相都好7
D tee好淘寶feel
佢成日叫春話無人like 無人買 其實佢有無諗下個問題係邊?
影d post勁7 勁自戀 有次睇live仲話佢想拍YouTube
唔係想人身攻擊 但真係好想話比佢知無人like既原因其實係因為佢自己

呢個肥閪成日覺得自己好撚索咁款
有啲想嘔著衫又柒
同埋佢啲衫勁撚貴

妒忌
閣下係咪本尊

係佢身上我真係講唔出妒忌

我都覺得係本尊 其他shop就踩 反而依間係買開

我都係asso仔啫 jasper店主冇讀書啦 姐姐

你依個打手好撚失敗

我都係食下花生 駛乜咁認真🙂

你有咩咁欣賞佢欣賞到做打手?

廿幾歳就可以同一個好愛佢既男人結婚

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買

咁有時大家棄單都幾黑人憎

問下價唔一定要買掛

但佢係ig已經列明價錢🙂

唔係囉 唔知依家點啦 unfollow咗好撚耐 我嗰時想買係兩三年前 無列明價錢 問咗幾次都無覆

兩三年前既嘢 拎返出嚟講

點解2-3年前唔講得?做壞左個名就係做壞左嫁啦
問價代表要買嫁咩 我agger blacklist 所有黑店

我明啊

妒忌
閣下係咪本尊

你依個打手好撚失敗

佢話買開衫
個啲質素

舖?
做吓mask都要?定去到打針照唔知乜光果D 先要?

真係咁簡單齋做mask?

唔知,之前有追滾水洗con先八卦問吓

陳美玲之前個間有做乜春水光針

巴打打算再出擊?

有多啲資料就再出擊
我俾佢活躍開既ig block晒

痴線

原來佢老公陳錦龍都block撚埋我了

你依個打手好撚失敗

佢話買開衫
個啲質素

睇你點襯

你依個打手好撚失敗

原來係老女人店主

你依個打手好撚失敗

救命 其實你已自爆係本尊
Jasper.femme
有時問完價 覺得貴唔岩budget 又比佢公開屌話淨係問價唔幫襯 屌 咁問左一定要買?覺得個價錢唔岩都唔得

同埋平心而論 佢入既衫同佢影d相都好7
D tee好淘寶feel
佢成日叫春話無人like 無人買 其實佢有無諗下個問題係邊?
影d post勁7 勁自戀 有次睇live仲話佢想拍YouTube
唔係想人身攻擊 但真係好想話比佢知無人like既原因其實係因為佢自己

呢個肥閪成日覺得自己好撚索咁款
有啲想嘔著衫又柒
同埋佢啲衫勁撚貴

真心勁撚貴 件件幾舊水on99
https://www.instagram.com/littleprincess_hk/
呢間有冇人幫襯過 佢D post好好笑,次次見到佢同佢個fd一齊做間野嘅model,就覺得佢個fd好可憐 額頭完全作住唔想兩個字 仲要打曬身高,體重出黎勁撚慘 不過店主本人個身高明顯係吹 有次個fd問佢一條百折裙,傘裙幾錢,佢話要$18x,拎幅圖上淘寶搵先$9.9

你依個打手好撚失敗

佢話買開衫
個啲質素

睇你點襯

我真係唔忍心見你咁尷尬

你依個打手好撚失敗

你老公望落細你十年,點睇

你依個打手好撚失敗

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

你依個打手好撚失敗

原來係老女人店主

我地90後都老🙂你係2000?咁每個女仔都會對愛有憧憬?

你依個打手好撚失敗

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

我同佢有common fd, 佢老公個樣細佢好撚多
講到好似好sweet咁 其實之前分過手 係佢老公偷食

你依個打手好撚失敗

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

佢老公就唔岩啦,有個事業型老婆都偷食

你依個打手好撚失敗

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

如果係真既 你會知我唔係店主😏

你依個打手好撚失敗

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

繼續繼續
搞佢一搞依啲爛鬼ig shop可以收皮
乳頭相撲協會會長已經自爆係黑店本尊

又話唔care又係到扮打手幫自己護航

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

佢老公就唔岩啦,有個事業型老婆都偷食

佢老婆仲喺度呻話想執咗jasper 話因為jasper搞到無晒錢

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

繼續繼續
搞佢一搞依啲爛鬼ig shop可以收皮

我唔想佢收皮呀

有無多啲佢既料
依個煲起佢有趣好多

如果係真既 你會知我唔係店主😏

唔洗咁驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞