一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

唔知係咪轉左地址 仲好多人幫襯
Princesshouseee_

仲未收皮
記得之前thecollections係屯門開鋪個陣有好幾個ig係專係開黎鬧個店主
仲有鳥鳥店之前有另一個店主講話佢買啲野好多都係假 wally變willy(小雞雞)不過好多post都del哂 鳥鳥店店主同majestic店主係男女朋友
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

煲返起佢?
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

仲未收皮

仲好好生意 yaki宜家照幫佢買廣告

樓上有人講得好岩
樣衰唔係罪 但唔靚你仲要扮哂野咁影相 之後問點解無人like真係好7
人地問價完唔買你就放上story 屌7人
又要叫春叫人比like你 d衫又唔靚
依家講個問題比你聽就屌哂鬼

有圖就幫你推
記得之前thecollections係屯門開鋪個陣有好幾個ig係專係開黎鬧個店主
仲有鳥鳥店之前有另一個店主講話佢買啲野好多都係假 wally變willy(小雞雞)不過好多post都del哂 鳥鳥店店主同majestic店主係男女朋友

我有睇過 都去過門店 個thecollections 有無人知佢同之前成日睇鋪條仔散左未
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

煲返起佢?

其中一個負皮是個老女人
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

煲返起佢?

個時陳美玲同佢老母係公屋搞美容
依家開埋觀塘
美容中心好似要有牌

話佢賣淘寶嘢

我有睇過 都去過門店 個thecollections 有無人知佢同之前成日睇鋪條仔散左未

好似一齊咗好多年 我都想知
原來陳美玲連電話都轉埋

幫襯過或者問過價
祝你好運
陳美玲
西醫唔醫西呀我係
你頭號敵人
當年血本無歸呀可?

幫襯過或者問過價
祝你好運

tell us more
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

煲返起佢?

依家開埋觀塘
美容中心好似要有牌

舖?
做吓mask都要?定去到打針照唔知乜光果D 先要?

幫襯過或者問過價
祝你好運

tell us more

上google打
陳美玲高登
講真 jasper.femme間野真係唔出名
加上我頭先先上佢igshop睇
請問佢係咪淨係衰樣衰 所以就比你地話係黑店?
服務態度方面 貨品質素方面 有無人買過可以講下
如果你無買過 而就因為jasper.femme個店主樣衰而話佢
你地就唔啱啦

佢仲衰以為自己好撚性感 但唔知自己好撚老顏 咁凍仲玩跌肩 小心身體 加上佢仲衰眼光差 唔好開shop啦佢
會窮

有印象

萬兆果間?仲有做咩

煲返起佢?

依家開埋觀塘
美容中心好似要有牌

舖?

真係咁簡單齋做mask?
Jasper店主mon住個post啦 嬲嬲豬啊

有冇圖?
佢private 左
Jasper店主mon住個post啦 嬲嬲豬啊

有冇圖?
佢private 左

上去追po啦
講真 jasper.femme間野真係唔出名
加上我頭先先上佢igshop睇
請問佢係咪淨係衰樣衰 所以就比你地話係黑店?
服務態度方面 貨品質素方面 有無人買過可以講下
如果你無買過 而就因為jasper.femme個店主樣衰而話佢
你地就唔啱啦

佢仲衰以為自己好撚性感 但唔知自己好撚老顏 咁凍仲玩跌肩 小心身體 加上佢仲衰眼光差 唔好開shop啦佢
會窮

其實我幫襯咗好多年 覺得佢幾好
我明白女人總會妒忌🙂

有印象

萬兆果間?仲有做咩

煲返起佢?

依家開埋觀塘
美容中心好似要有牌

舖?

真係咁簡單齋做mask?

唔知,之前有追滾水洗con先八卦問吓
我明白女人總會妒忌🙂

妒忌
閣下係咪本尊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞