一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

有次同三媽買咗頂帽 嚴重貨不對版 有色差

屌 3媽態度差到喊 上次訂左件衫上去拎 西口西面仲要問佢野望都唔望下你掛住挽手機 成日打埋d懶搞笑caption但食水深到喊
咪又係淘寶貨 唔想出街淘寶啦
保證態度好又快又平
咪又係淘寶貨 唔想出街淘寶啦
保證態度好又快又平

又唔係既好多人唔想煩先Ig shop
miss3_shop

Secretplanet.hk
淘寶買貨 然後亂比size你

話7日退換
一路唔覆等你換唔到
係IG留言就即覆再del留言
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

成日已讀不回

推推推

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買

咁有時大家棄單都幾黑人憎

你話落哂訂唔要就話啫 問就代表一定要買架啦咩
miss3_shop

想知佢邊間淘寶入喎 佢件件衫都推到勁貴

佢分好多間架,你睇中邊件cap圖去淘寶search啦,好多都搵到

成日已讀不回

推推推

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買

問下價唔一定要買掛

但佢係ig已經列明價錢🙂

好多人扮睇唔到 照問🙂

咁唔係問價個又點?想問下件貨既詳情之後唔岩心水話唔要都叫棄?

推推推

問下價唔一定要買掛

好多人扮睇唔到 照問🙂

咁唔係問價個又點?想問下件貨既詳情之後唔岩心水話唔要都叫棄?

ok
i
miss3_shop

佢分好多間架,你睇中邊件cap圖去淘寶search啦,好多都搵到

例 :
睇中呢條hkd179既裙:

結論: 買啲行到唔行既衫款,其實真係唔洗俾ig shop賺,只會俾佢地當水魚咁㩒
http://Secretplanet.hk
淘寶買貨 然後亂比size你

話7日退換
一路唔覆等你換唔到
係IG留言就即覆再del留言

電話whatsapp十世都唔覆
明明同一個數字 但個個size都可以唔同
之前見佢買三送一就貪平試下
點知無個啱size
miss3_shop

例 :
睇中呢條hkd179既裙:

結論: 買啲行到唔行既衫款,其實真係唔洗俾ig shop賺,只會俾佢地當水魚咁㩒

補返張淘寶既size圖
maxseller 同佢買左兩件one piece
屌你老母一件買2xx 原價50蚊 仲要係睡裙黎 質地差到仆街
佢本人ig係xxtkaka

仲有個loomloomloomloom
態度差到仆街 比生意你仲比說話我聽

Maxseller依個我都中伏過
明知寄錯仲要照寄錯個件貨比我
之後睇返其他shop係平過佢好多
Btw佢真人d相好撚柒

我都有寄錯 不過廢事再等當冇左件事算 到時又要寄黎寄去
uk2hk
我買嗰款case得佢嗰間有所以先幫襯
我入數就2日內 個case就等左3個月有多都未到
之後佢話訂唔到退錢比我 我唔問都唔講
然後等退錢又等左3個幾月
總共等左7個月 屌你老母

我都試過
訂左野 心諗點解等左成個月都未到
點知原來又係出左啲咩意外
真係我唔問佢唔講
佢做外購真係辛苦 成日都有意外訂唔到

仲有bate_hk係佢分店 唔好去買

推推推

問下價唔一定要買掛

好多人扮睇唔到 照問🙂

條友擺明係店主啦
買過lazy closet條黑彈 我165高都短到仆街 質地唔係想像中咁好 著多幾著patpat位勾曬線

之前都諗住試吓 講到咁多好評 但係又覺得唔平 好想知道真實用家意見
Second kill啲鞋真定假?

我都想知😭

我都想知😭

Pony_store

左 Weibo原圖 ; 右 被去原牌子水印

淨係係隔離化妝#52 &化妝品自己買post
已經有大約5~6個類似咁樣嘅cm被del + blocked 仲要呢個鐘數都唔諗住del圖 多followers係叻豬嘅

#指鹿為馬 #消息封鎖 #咁我又要一枝

間野好撚煩 成日寶寶前寶寶後 唔知仲以為佢弱智
仲有三日唔埋兩日就同人鬧交 話人抄佢
原來佢自己先係抄人加偷圖果個

想問野留貨個d完全唔覆 雖然講到明暫停 但真心on9 我唔問點知你仲有冇貨阿?
焗人地上門市睇 阿 跟住上到去乜7都冇晒

dude_clothing
戇撚鳩鳩

dude_clothing
戇撚鳩鳩

冇通知過冇拎過話我拎左都算
唔撚問佢唔撚識幫我跟
貨到左又唔講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞