一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
Jasper 呢條on9
成日講悔氣說話 話要執 但又死唔斷氣
扮晒唔care其實最撚care就係佢自己
喂 知你mon實個post喇肥西

執?叫下春姐

依位不停f5

大家咁話

唉 玻璃心 比人話幾句就現形

執?叫下春姐

依位不停f5

大家咁話

唔知仲有無cap圖擺上ig圍爐呢

執?叫下春姐

依位不停f5

大家咁話

唔知仲有無cap圖擺上ig圍爐呢

無follow睇唔到了
跪求 圖
老公仔比人收機一齊唔睇po

屌 7到
扮野整個wtsapp對話就話係熟客幫口
之後消失埋

原本我唔係打算話你樣衰唔做得網店
係你d態度問題
問價之後唔岩唔買都比你放上story屌
又要成日擺埋d 7pose 發姣樣仲話想拍youtube博出名 但之後無人like又要r like又話灰心 屌知唔知自己個問題係邊
去IG點解唔淘寶?
https://www.instagram.com/littleprincess_hk/
呢間有冇人幫襯過 佢D post好好笑,次次見到佢同佢個fd一齊做間野嘅model,就覺得佢個fd好可憐 額頭完全作住唔想兩個字 仲要打曬身高,體重出黎勁撚慘 不過店主本人個身高明顯係吹 有次個fd問佢一條百折裙,傘裙幾錢,佢話要$18x,拎幅圖上淘寶搵先$9.9

啱啱八卦禁入去睇
店主個身高同體重都似係吹啦

上次問咗價 一條裙$189 上淘寶最平$9.9 貴啲都係$80-90
老公仔比人收機一齊唔睇po

屌 7到
扮野整個wtsapp對話就話係熟客幫口
之後消失埋

原本我唔係打算話你樣衰唔做得網店
係你d態度問題
問價之後唔岩唔買都比你放上story屌
又要成日擺埋d 7pose 發姣樣仲話想拍youtube博出名 但之後無人like又要r like又話灰心 屌知唔知自己個問題係邊

最大問題係佢食水深 啲貨質地又唔係好 呢排幫襯買左兩件tee 屌仲衰過uniqlo 仲要好撚貴架仆街
去IG點解唔淘寶?

陪你女友柯尿時問下
老女人成日講到自己好似懷才不遇咁 無人欣賞佢咁
其實你有無諗過係你啲衫太貴 個質地又唔係好
件件衫閒閒地兩三百 其實根本淘寶有同款 食水深撚到
https://www.instagram.com/littleprincess_hk/
呢間有冇人幫襯過 佢D post好好笑,次次見到佢同佢個fd一齊做間野嘅model,就覺得佢個fd好可憐 額頭完全作住唔想兩個字 仲要打曬身高,體重出黎勁撚慘 不過店主本人個身高明顯係吹 有次個fd問佢一條百折裙,傘裙幾錢,佢話要$18x,拎幅圖上淘寶搵先$9.9

啱啱八卦禁入去睇

上次問咗價 一條裙$189 上淘寶最平$9.9 貴啲都係$80-90

Jasper真係成日叫春 俾說話人聽
記得之前佢post左張同男朋友合照
有人留意話佢老公似佢細佬
佢即刻勁嬲起曬鋼 笑死
Follow 佢係為左食花生

啱啱八卦禁入去睇

留意番 買完 着完 賣返
Jasper真係成日叫春 俾說話人聽
記得之前佢post左張同男朋友合照
有人留意話佢老公似佢細佬
佢即刻勁嬲起曬鋼 笑死
Follow 佢係為左食花生

屌!放張圖黎啦 最新 跪求
lm 試過係ig shop訂野比人呃錢

無得睇佢鬧客了
Skymart
一直話未到 但唔關佢事關送貨事 拖咗一個月
話自己好忙咖唔好催 個幾月後先退翻到錢

無得睇佢鬧客了

有幾張圖頂下癮

無得睇佢鬧客了

有幾張圖頂下癮

得返以前cap落
Skymart

佢未有門市前買一過一次,嗰時買stan smith,三日左右就有貨交埋收 嗰陣有懷疑過對鞋真定假,咁撚快有,快過淘寶
全部都係
Skymart

佢未有門市前買過一次,嗰時買stan smith,三日左右就有貨交埋收 嗰陣有懷疑過對鞋真定假,咁撚快有,快過淘寶
https://www.instagram.com/basketballnoob/
呢間又有冇人買過,超A貨,成日出D post話過到檢驗真假係正品 聽人講佢一星期定幾多日已經賺到過萬
真係想呻好耐,借朋友ac一用
我有大量ig shop黑店名單,自己平時好鐘意買野,所以已經有好多年買襯過唔少ig shop ge 經驗,好多野好想呻
其中一間British berry ,一件衫話自己design ge 就幾百蚊一件,明明成本就低到癲,佢以前我都有幫襯過佢,買外國化妝品護膚品香水,後果有朋友做開代購同我講肯定佢啲香水唔係專門店入貨,仲有佢以前成日出post講野單單打打,好黑人憎,我由一開始支持佢keep住幫襯佢到而家已經冇再follow ,幾百蚊一件普通衫又要stand by啲盲粉又鳩搶,講到自己幾咁辛苦點點點,其實大家知唔知佢食水好撚深
Ig shop之間好多內哄,因為我幫襯多,我聽埋既都唔少,想知可以再分享

佢有啲自家設計淘寶都有類似款!
Btw. 過枝保濕cream收到時好似唔滿得3份2咁,我不以為然,到最近用完搵第二間代購,平成百蚊仲要成枝滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞