一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
platinum.ins 啲貨全部淘寶番
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

有買開嘅絲邊件睇啱可以搵我
9成嘅衫袋鞋有淘寶link

屌 佢講到係自己搵廠整咁樣 好在冇買過

睇佢啲樣都似淘寶貨 個手袋有晒大陸logo 眼利就好
makeitsimple
低入高出
想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

唔係 @wwhitetale堅自家 啲貨淘寶搵唔到 淨係幫襯果間 另外就唔知

我冇太留意wwhitetale 淘唔淘寶貨我自己就唔清楚 而上面好似有人話過wwhitetale有賣淘寶貨

不過 若然係普通正常買家
唔係店主本尊或親友

我又唔係好諗到 有乜理由會大大隻字同店主澄清d貨係堅自家淘寶冇

我怕 到頭來枉費你一番信任就唔好啦
唔好咁易下定論喔

一句講唔賣淘寶點起家呢,本人最憎淘寶
想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

唔係 @wwhitetale堅自家 啲貨淘寶搵唔到 淨係幫襯果間 另外就唔知

我冇太留意wwhitetale 淘唔淘寶貨我自己就唔清楚 而上面好似有人話過wwhitetale有賣淘寶貨

唔係店主本尊或親友

我又唔係好諗到 有乜理由會大大隻字同店主澄清d貨係堅自家淘寶冇

唔好咁易下定論喔

見到佢之前個leather backpack堅靚買左個嚟用
希望唔係淘寶貨 因為真係冇見過有
個backpack好貴 小妹很窮的 希望唔好辜負我一番信任

Myrtus.linn大把淘寶貨啦
不過d相都影得幾好嘅 可以睇完cap低上淘寶搵咁囉

我之前都搵過, 一上完淘寶睇即刻滅火, 所以佢d相真係影得幾好

唔係店主本尊或親友

唔好咁易下定論喔

Btw其實係因為佢上面啲字都大隻我先用番大隻字姐

同埋如果有人見過淘寶有 可否提供link 啲裙同衫好撚貴
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

求佢件白色牛仔褸

【欧洲站牛仔外套女短款春秋2017宽松女韩版百搭bf学生白色牛仔衣】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hidQ5J?cv=7Y7UZFVjpda&sm=273007,或复制这条信息¥7Y7UZFVjpda¥后打开👉手机淘宝👈
絲 找到了 一模一樣的
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

up漏左張袋嘅ig相

下我屌你老母 我中撚左依間
本身諗住講 但廢時又有死忠撐佢
屌 之後我試過入完數 佢確定埋 之後過一排先話無
然後仲要 叫佢過番錢比我就遲遲唔覆
我諗住算啦 但今團我屌 我訂左就20日仲未有
係甘吹佢又已讀不回
要我日日搵佢

我都買過 等左好撚耐
遲覆(好似係好多生意所以遲)到貨又唔講
知佢賣淘寶野 不過懶淘又冇其他野想淘先幫襯過一次 要等咁耐都係自己淘好過

Btw甘你老母

係絲嘅有興趣搵我攞link啦 大把
一早睇中呢間啲衫 自己淘寶search
屌佢件件賣幾百件 每件賺百幾蚊咁 食水深到
啲背囊one piece我都有 但one piece太耐之前買 條link失效左 想要嘅我再搵番

我想要佢個袋條link

【我剁手都要买的宝贝(2016新款手提包女包韩版简约小方包休闲时尚女士单肩包斜挎包包潮),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hiWmwS?cv=cVb7ZFVQGFr&sm=74d639,或复制这条信息¥cVb7ZFVQGFr¥后打开👉手机淘宝👈

Wwhitetale 唔似係淘寶

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

佢ig講過佢有自己畫紙樣去搵廠做 唔知真定假

呢點我唔質疑
但問題係 如果佢搵廠做 佢條條褲裙個型都一式一樣 淨換布款 用cotton+polyester料嘅成本大量生產 賣$299一件

其實消費者自己衡量啦

得罪講句 個人覺得條裙真心普通 求其去商場 collect點 或者其他舖啦 $299 大把款靚話亦有好料過佢呢條啦

屌我買過3條 果時佢未出名平d 未到200一條
但d料係極易縐果d 薄身款坐一坐已經似梅菜
我同事問我條裙咩事我7到
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

up漏左張袋嘅ig相

係甘吹佢又已讀不回
要我日日搵佢

我都買過 等左好撚耐
知佢賣淘寶野 不過懶淘又冇其他野想淘先幫襯過一次 要等咁耐都係自己淘好過

Btw甘你老母

啲背囊one piece我都有 但one piece太耐之前買 條link失效左 想要嘅我再搵番

我想要佢個袋條link

【我剁手都要买的宝贝(2016新款手提包女包韩版简约小方包休闲时尚女士单肩包斜挎包包潮),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hiWmwS?cv=cVb7ZFVQGFr&sm=74d639,或复制这条信息¥cVb7ZFVQGFr¥后打开👉手机淘宝👈

絲打有冇佢果條白色裙褲同灰色a字裙嘅link
繼續推
繼續推

有冇方法可以畀多啲人睇到
其實有冇絲想我開過個po整合晒platinum.ins嘅淘寶貨 驚有啲絲淨係想要佢嘅衫 定都係留係呢個po推盡佢

係甘吹佢又已讀不回
要我日日搵佢

我都買過 等左好撚耐

Btw甘你老母

我想要佢個袋條link

絲打有冇佢果條白色裙褲同灰色a字裙嘅link

等一下 因為我之前淨係search過想要嘅衫 仲要有啲冇收藏 要搵番

唔係店主本尊或親友

唔好咁易下定論喔

唉過左去嘅袋就 知道更多或者越諗越傷心都唔好 你自己中意就得啦

店主身有屎 private左ac

繼續推

其實有冇絲想我開過個po整合晒platinum.ins嘅淘寶貨 驚有啲絲淨係想要佢嘅衫 定都係留係呢個po推盡佢

開個專講platinum.ins

我做卧底

我做卧底

其實我都有fol

我做卧底

其實我都有fol

繼續推

驚開左冇人睇 連登好似跟member編號排 我好後
To platinum.ins店主 我地要整到你收皮
繼續推

我來開吧
繼續推

我來開吧

叫啲絲有興趣過隔嚟po 我幫手up下淘寶link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞