一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
Majestic_stylehk

真 話我地冇禮貌

有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

一次

有post講過間野淘寶質地又差喎

買過4次左右
款係靚既
但質地偏硬無彈性 同埋size偏大
成日同班熟客起晒哄話啲顯瘦褲點好著好著
一買左返黎屌你老味褲腳鬆泡泡
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

超認同, 我中過佢所謂顯瘦褲既伏
又話咩顯瘦個個熟客都幾條幾條咁落單 仲等我好期待
一到貨試 小腿唔貼都唔知點顯瘦, 之後手洗完一次再鬆左成個碼
全屋最顯肥既褲係佢
仲好意思話好過U記
platinum.ins 啲貨全部淘寶番
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

有買開嘅絲邊件睇啱可以搵我
9成嘅衫袋鞋有淘寶link

up漏左張袋嘅ig相

下我屌你老母 我中撚左依間
本身諗住講 但廢時又有死忠撐佢
屌 之後我試過入完數 佢確定埋 之後過一排先話無
然後仲要 叫佢過番錢比我就遲遲唔覆
我諗住算啦 但今團我屌 我訂左就20日仲未有
係甘吹佢又已讀不回
要我日日搵佢

我都買過 等左好撚耐
遲覆(好似係好多生意所以遲)到貨又唔講
知佢賣淘寶野 不過懶淘又冇其他野想淘先幫襯過一次 要等咁耐都係自己淘好過

Btw甘你老母

係絲嘅有興趣搵我攞link啦 大把
一早睇中呢間啲衫 自己淘寶search
屌佢件件賣幾百件 每件賺百幾蚊咁 食水深到
啲背囊one piece我都有 但one piece太耐之前買 條link失效左 想要嘅我再搵番

跪求Links

想要邊件 cap出嚟睇睇我有冇

絲打你超勁 我都睇中佢幾多野好彩冇買

【2条包邮!日单好货 冬季恋歌の竖条纹柔软百搭流苏围巾披肩 三色】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hgIJZ2?cv=5V8IZF24QwI&sm=7ee547,或复制这条信息¥5V8IZF24QwI¥后打开👉手机淘宝👈

【14年秋冬日单原单尾货英伦格子100%仿羊绒毛线起绒保暖男女款围巾】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hgIIgy?cv=C866ZF24Pje&sm=c0e2d6,或复制这条信息¥C866ZF24Pje¥后打开👉手机淘宝👈
Btw呢條我未買 記得手下留情

【H新款简约百搭日韩版单肩斜挎包女小包迷你女包复古流苏信封包潮】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hgIti5?cv=emY6ZF24kEn&sm=8deb78,或复制这条信息¥emY6ZF24kEn¥后打开👉手机淘宝👈

【2017新款迷你双肩包女包韩版潮时尚休闲旅行小包多用背包pu软皮包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hgIFYf?cv=Y8BCZF24P2K&sm=40d0c7,或复制这条信息¥Y8BCZF24P2K¥后打开👉手机淘宝👈

Btw我冇po最低價嘅劣質貨 因為可能有啲絲真心想買
不過店主係咪用劣質貨賣就唔知啦
Pony_store

左 Weibo原圖 ; 右 被去原牌子水印

淨係係隔離化妝#52 &化妝品自己買post
已經有大約5~6個類似咁樣嘅cm被del + blocked 仲要呢個鐘數都唔諗住del圖 多followers係叻豬嘅

#指鹿為馬 #消息封鎖 #咁我又要一枝

間野好撚煩 成日寶寶前寶寶後 唔知仲以為佢弱智
仲有三日唔埋兩日就同人鬧交 話人抄佢
原來佢自己先係抄人加偷圖果個

想問野留貨個d完全唔覆 雖然講到明暫停 但真心on9 我唔問點知你仲有冇貨阿?
焗人地上門市睇 阿 跟住上到去乜7都冇晒

佢門市有個女仔係幾好人,不過d野真係麻麻地
買過佢d遮暇膏,乾撚到兆萬格仔鋪d野仲好用過佢地
搭單問 有冇巴打知邊間ig shop係賣真野dw 去時間廊食水好深 求推介

DW旺角有間 我之前買黑色大錶面皮帶 $1070

有冇詳細位置 怕去錯假舖做水魚
aaabracadabrahk
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

有無裙嘅link

係甘吹佢又已讀不回
要我日日搵佢

我都買過 等左好撚耐
知佢賣淘寶野 不過懶淘又冇其他野想淘先幫襯過一次 要等咁耐都係自己淘好過

Btw甘你老母

啲背囊one piece我都有 但one piece太耐之前買 條link失效左 想要嘅我再搵番

跪求Links

好呀好呀 有冇得加你tg 呢排未想買住 之後先揾你

絲打可以睇下我回緊個po有冇先 想畀多啲絲打睇到 所以會po呢邊多啲

Btw相多 up得有啲慢
我又玩

要記住佢地唔洗交租,無燈油火蠟,亦唔洗報稅架
有無人講下http://kiki.co

呢間態度勁差 代購迪士尼嗰時問佢有無貨好耐先應都算 答未知叫人第二日主動揾佢
到有實體舖嗰時 買嘢膠袋比1蚊 但個袋係日本迪士尼啲袋
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

有無裙嘅link

【2day女装2017夏季新款雪纺拼接百搭无袖中长款衬衫女连衣裙衬裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hgs0w7?cv=2GVGZF24soy&sm=2f1c86,或复制这条信息¥2GVGZF24soy¥后打开👉手机淘宝👈
msdreaming
呢間野賣日本迪士尼野既
當初就係貪佢平過其他店就出事
係就係平過其他ig shop
過數後話2-3星期有貨
雖然我知只係預計 可能會遲
但都唔係遲成個月咁過份啊?!
又唔係買d咩好熱門既貨品都要等勁耐
最撚嬲係等左成個月後再追問有貨未
點知訂錯款囉仆街
最後等左成2個月先攞到貨
仲有 次次都要我追問先有回覆
冇話自動自覺update我架
態度又差 十問九唔應
試過俾order no.佢check下有貨未
我都係照copy & paste佢俾我既號碼ja ma
仆街 話呢個order no.同我手提唔match
我屌你啦
總之要買ig shop買迪士尼野寧願俾返貴少少幫襯其他店好過

係甘吹佢又已讀不回
要我日日搵佢

我都買過 等左好撚耐

Btw甘你老母

跪求Links

絲打你超勁 我都睇中佢幾多野好彩冇買

其實有間叫唔知咩princess啲衫我都係淘寶搵到 (上面有提唔記得叫咩名)
太多ig shop淘寶番貨啦 大家以後明智啲
我又玩

呢間成日見d款少見d又歐美feel幾靚 原來又係淘寶
【2day女装2017夏季新款雪纺拼接百搭无袖中长款衬衫女连衣裙衬裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hgs0w7?cv=2GVGZF24soy&sm=2f1c86,或复制这条信息¥2GVGZF24soy¥后打开👉手机淘宝👈

唔該絲打
之前係pony_store到買過依隻遮暇膏,真係乾到痴線
兆萬格仔鋪求其買支都仲好用過佢
我又玩

[/img]

啲款真係幾四正(淘寶嚟講),所以我keep follow佢,然後睇中邊件就cap圖上淘寶搵 得左
好正 件件都俾絲打搵到淘寶
我之前都搵到lazy closet仲有一間叫missballball?(唔知有冇記錯) 都係淘返黎 又話咩made in Korea
我又玩

[/img]

啲款真係幾四正(淘寶嚟講),所以我keep follow佢,然後睇中邊件就cap圖上淘寶搵 得左

我都係 見到邊件靚就cap低上淘寶搵
不如咁講 有邊間唔係黑店????

【纯色棉料木耳边立领无袖森系连衣裙夏季新品文艺宽松收腰甜美中裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hgsmgv?cv=6LWlZF2fWza&sm=b69829,或复制这条信息¥6LWlZF2fWza¥后打开👉手机淘宝👈

似唔似 用佢張圖去淘寶搵
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

一次

有post講過間野淘寶質地又差喎

買過4次左右
款係靚既
但質地偏硬無彈性 同埋size偏大
成日同班熟客起晒哄話啲顯瘦褲點好著好著
一買左返黎屌你老味褲腳鬆泡泡
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

超認同, 我中過佢所謂顯瘦褲既伏
又話咩顯瘦個個熟客都幾條幾條咁落單 仲等我好期待
一到貨試 小腿唔貼都唔知點顯瘦, 之後手洗完一次再鬆左成個碼
全屋最顯肥既褲係佢
仲好意思話好過U記

其實係咪絲打你地太瘦
我諗三媽啲野係比正常身形或以上既人著...
正常身形係我諗體重身高比例正常果啲..
唔係瘦到條柴咁都話自己肥果啲..
同埋..佢第二條真係偏大少少但第三條真心唔錯

尼個牌子無認錯係Clio,未用過,不過膏狀嘅遮瑕係偏乾嘅
想補濕d嘅可以試下cushion(一支支筆咁嘅)或者遮瑕液

尼個牌子無認錯係Clio,未用過,不過膏狀嘅遮瑕係偏乾嘅
想補濕d嘅可以試下cushion(一支支筆咁嘅)或者遮瑕液

膏狀既遮暇膏我用過好乾,但依隻真係乾到推唔開
Innisfree or maybelline都好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞