一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
買過lazy closet條黑彈 我165高都短到仆街 質地唔係想像中咁好 著多幾著patpat位勾曬線

之前都諗住試吓 講到咁多好評 但係又覺得唔平 好想知道真實用家意見

我買過黑彈 同 一條深藍色既牛仔褲
可以講一定係淘寶貨 你買返黎見到後面個tag係假既American apparel 同一個叫rainbow既牌子
係淘寶搵到
仲有佢d衫 cap低model d圖去淘寶search一樣搵到
屌老母 http://qqshop.com.hk同magic.place_係同一個人黎
上次我個frd想買cute press個枝美人魚唇膏
佢交收又話要屯門或者兆康 咁就問佢西鐵綫個啲得唔得
佢星期四問我個frd星期六6點半荃灣西得唔得 我個frd答完佢:可以啊 就無撚覆過
我個frd星期五晏晝都係想問多句:咁係咪聽日6點半荃灣西啊?
佢又話要晏少少覆 但係上一次問佢野又話要晏少少覆後尾要隔兩日先覆 我個frd就問佢:今晚覆唔覆到?
佢條撚樣屌我個frd話:我都要問其他客架 我都要等人地覆架
又話自己星期四無confirm多次係因為個日6點放學 一返到屋企就訓到 訓到第二朝
後尾講多兩講就block撚左我個frd

On9 最憎呢d垃圾 一d負責感都冇 仲要屌翻人地
買過lazy closet條黑彈 我165高都短到仆街 質地唔係想像中咁好 著多幾著patpat位勾曬線

之前都諗住試吓 講到咁多好評 但係又覺得唔平 好想知道真實用家意見

可以講一定係淘寶貨 你買返黎見到後面個tag係假既American apparel 同一個叫rainbow既牌子
係淘寶搵到
仲有佢d衫 cap低model d圖去淘寶search一樣搵到

不過佢態度係幾好就真
其實好多鋪頭都係淘寶貨
如果佢直接po張model 上身圖 可cap低再係淘寶search
咁買會平好撚多

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過

我都中過伏
見佢咁多人買,啲人又話料好乜乜乜先博一博試吓買
點知買到返嚟好似枱布咁嘅

咪係 果條連身裙靚係靚但d料真係勁差
唔明d人話質地好係咩心態
Btw 間野連個icon 都同淘寶果張相一樣

Link?

戴定頭盔先好似係一樣

有無淘寶店名?

我覺得唔錯嘅啲料,但最不恥佢扮外國野,啲裙係淘寶搵到就自己買

我覺得唔錯喎,我重有自己上淘寶搵黎自己買黎著
[url]【韩国东大门2017春季新款rainbow黑色弹力高腰打底裤小脚裤女3565】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.h4oplX?cv=yWcAZFYT5Sp&sm=839419,或复制这条信息¥yWcAZFYT5Sp¥后打开👉手机淘宝👈[/url]
Shoeskid
買件衫話到左 但又成個月都未收到 話包好左包好左 幾日都唔覆一次

試過
件貨兩個月前訂 前排問佢點解仲未到佢竟然係唔記得我呢張單
話寄咗寄咗點知check返順豐個運單追蹤見佢係話寄咗嘅一星期後先寄 差到

係淘寶搵到

[url]【韩国东大门2017春季新款rainbow黑色弹力高腰打底裤小脚裤女3565】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.h4oplX?cv=yWcAZFYT5Sp&sm=839419,或复制这条信息¥yWcAZFYT5Sp¥后打开👉手机淘宝👈[/url]

條裙佢都聲稱賣左幾千條 唔知啲ig shop有無交稅呢,搵人上佢ig留下言
其實好多鋪頭都係淘寶貨
如果佢直接po張model 上身圖 可cap低再係淘寶search
咁買會平好撚多

賣淘寶野都無乜問題,基本上旺中嗰啲都係買大陸衫
但食水深扮高檔來佬嘢韓國嘢,食水深到當客水魚咁㩒就
其實好多鋪頭都係淘寶貨
咁買會平好撚多

賣淘寶野都無乜問題,基本上旺中嗰啲都係賣大陸衫
但食水深扮高檔來佬嘢韓國嘢,當客水魚咁㩒就

係淘寶搵到

link?

係淘寶搵到

link?

#308有link
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

有次同三媽買咗頂帽 嚴重貨不對版 有色差

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到
佢又講到自己design

之前想買佢條工人裙 特登cap圖上淘寶睇下有無
真係有,仲要一樣圖

佢賺幾多

裙圖未搵到 但見到個我係泰國買100Baht(25HKD) 既袋 佢叻在識搵啲章黎DIY下 但賣$199

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到

真係有,仲要一樣圖

佢賺幾多

裙圖未搵到 但見到個我係泰國買100Baht(25HKD) 既袋 佢叻在識搵啲章黎DIY下 但賣$199

佢d褲淘寶大把 佢賣百幾淘寶先40幾仲要碼數啱勁多

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到

真係有,仲要一樣圖

佢賺幾多

想睇裙圖
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

正想講呢間
人地搵佢訂佢啲野開哂佢黎影相又撐大睇入面
影完就掉走
約佢交收 佢話 '請你準時到'
但自己遲到
仲有出黎交收語氣勁差

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到

真係有,仲要一樣圖

佢賺幾多

唔記得左cut圖

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到

真係有,仲要一樣圖

佢賺幾多

想睇裙圖

你cap張圖上淘寶搵就得
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

有幫襯開 面交過 可能撞正佢心情好 個日幾nice
wts就真係串咗dd 但係佢賣d野有信心保證

屌啦 同佢買野都要睇佢心情好唔好
有信心保證more
Smart official

之前係佢到訂鞋 訂左一個月有多都未到

呢間我都覺 係ig見到對鞋1299 cap圖問佢仲有冇 佢話1499 我話 明明張相寫住1299 佢就係咁話no....
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

佢d衫好似全部都係淘寶

條咩王牌顯瘦褲咪rainbow 一上淘寶打rainbow褲 平成倍
Thailand_hkseller 佢係賣減肥藥既 唔知佢算唔算黑店 因為我唔知會賣真貨定假貨

我一開始follow佢既原因唔係想買藥係我朋友同我講 話呢個ig shop好多花生食 原因係店主日日都會post佢鬧客既對話 cap whatsapp上 ig story

咁我抱住食花生既心態去follow 佢story又真係日日都會post佢點樣鬧d客蠢 點鬧d客on9 又擺哂人地電話咁 我真係好佩服佢仲咁多生意
Thailand_hkseller 佢係賣減肥藥既 唔知佢算唔算黑店 因為我唔知會賣真貨定假貨

我一開始follow佢既原因唔係想買藥係我朋友同我講 話呢個ig shop好多花生食 原因係店主日日都會post佢鬧客既對話 cap whatsapp上 ig story

咁我抱住食花生既心態去follow 佢story又真係日日都會post佢點樣鬧d客蠢 點鬧d客on9 又擺哂人地電話咁 我真係好佩服佢仲咁多生意

唔信既巴打可以去睇下 佢又post喇 真係日日都有得睇佢點鬧客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞