一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
我成日係igshop買野 但有啲店主態度真係唔得
有好多店都似住開得耐 有多d follow 就好串
態度差其一 已讀不回 送貨日子遲左勁耐
又唔好意思吹佢 一吹又話你吹佢 佢又玻璃心
但係都有班粉絲 唔知係咪店主朋友啦 成日盲目留言支持
店主一有咩不滿 就開po打千字文
成日見到d店主又扮曬辛苦 受委屈咁就頂唔順
某類係只郵寄不面交 d客問幾句又有幾委屈
我知唔係應該 但係無加個符號就無禮貌 唔賣個類
咩玩法?
推一推
好簡單,咁點解要去ig shop買野?
好簡單,咁點解要去ig shop買野?

唔想出街 我講緊d係某類店主態度差
真係
多follower 個d igshop
成班護航
真係
成班護航

你見店主打完千字文 樓下個個都會講 加油呀店主 支持呀 其實咁講無折
shopaholic852
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意
真係
成班護航

你見店主打完千字文 樓下個個都會講 加油呀店主 支持呀 其實咁講無折

真係好on9
擦鞋擦到咁
狗也不屌
Smart official
如果係電子野搵我買啦
有BR 有office
igshop買野本身就on9
真係
成班護航

真係好on9
擦鞋擦到咁
狗也不屌

同感
igshop買野本身就on9

睇你買咩
如果係電子野搵我買啦
有BR 有office

名!
推到d黑店igshop鎖曬ac
淘寶=ig shop

我睇d相都知 不過都有類肥瓜咁既人
Smart official

有無原因
shopaholic852

死因係?
直接淘寶咪仲好
Lockerroom 問佢野已讀不回
直接淘寶咪仲好

一半一半啦 好似second kill都唔係淘寶
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩
Lockerroom 問佢野已讀不回

好黑人憎 再打多個問號又唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞