一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

一次

有post講過間野淘寶質地又差喎

買過4次左右
款係靚既
但質地偏硬無彈性 同埋size偏大
成日同班熟客起晒哄話啲顯瘦褲點好著好著
一買左返黎屌你老味褲腳鬆泡泡
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

超認同, 我中過佢所謂顯瘦褲既伏
又話咩顯瘦個個熟客都幾條幾條咁落單 仲等我好期待
一到貨試 小腿唔貼都唔知點顯瘦, 之後手洗完一次再鬆左成個碼
全屋最顯肥既褲係佢
仲好意思話好過U記

其實係咪絲打你地太瘦
我諗三媽啲野係比正常身形或以上既人著...
正常身形係我諗體重身高比例正常果啲..
唔係瘦到條柴咁都話自己肥果啲..
同埋..佢第二條真係偏大少少但第三條真心唔錯

其實都唔係..我都係偏肥 都成60kg
最後啲褲比左我媽著 佢169cm 70kg就著得幾靚

一次

買過4次左右
款係靚既
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

超認同, 我中過佢所謂顯瘦褲既伏
又話咩顯瘦個個熟客都幾條幾條咁落單 仲等我好期待
一到貨試 小腿唔貼都唔知點顯瘦, 之後手洗完一次再鬆左成個碼
全屋最顯肥既褲係佢
仲好意思話好過U記

其實係咪絲打你地太瘦
我諗三媽啲野係比正常身形或以上既人著...
正常身形係我諗體重身高比例正常果啲..
唔係瘦到條柴咁都話自己肥果啲..
同埋..佢第二條真係偏大少少但第三條真心唔錯

其實都唔係..我都係偏肥 都成60kg
最後啲褲比左我媽著 佢169cm 70kg就著得幾靚

我想要佢啲淘寶link 啊
搵唔到間ig鋪 應能改咗名
好多ig shop明明賣淘寶貨就扮上菜,態度又差
以為唔用淘寶啲圖就冇人發現
以為用真人著上身再影多幾張相就冇人知
淘寶有得用圖search products嘅功能
Cap一張圖dum上去就知咩事
好多ig shop明明賣淘寶貨就扮上菜,態度又差
以為唔用淘寶啲圖就冇人發現
以為用真人著上身再影多幾張相就冇人知
淘寶有得用圖search products嘅功能
Cap一張圖dum上去就知咩事

咪就係 人地旺中葵廣嗰啲都係賣大陸款架啦
不過人地擺明車馬係平嘢,就算貴過淘寶,你計返人地燈油火蠟各項支出,又有實物你睇,其實都可接受既
而家ig shop影幾張相上下淘寶,賣貴成幾倍,當正啲妹妹水魚咁㩒 同時有啲人以為定價高一定係靚嘢
呢啲Ig shop無得睇實物,又唔係平過人,某啲店主態度又閪
真係諗唔到點解要經佢地買mk衫
我想講果間Ykmthk都係
問野買野幾日先應機
D貨閒閒地等1個月
佢之前好多款又係taobao再賣貴幾倍
佢地搵唔少2姐妹一早有能力自己搬出黎住
有邊間好啊我都唔想出街

一次

買過4次左右
款係靚既
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

無買過佢嘅褲,覺得佢嘅褲無咩款睇,但買過裙

我買過件衫 料係ok但d cutting 好撚怪
著上身係勁唔騎呢
同埋我覺得佢d style係著到瘦都變肥婆
問野買野幾日先應機
D貨閒閒地等1個月

d錢要兩份分 又要扮唔係淘寶 所以價錢set高d賣貴幾倍
自己將d貨影得靚靚地扮高檔 明明就淘寶
係宜家賺到錢 先再去下韓國入貨洗底咁
我覺得其實淘寶係冇問題,佢肯影相上身圖俾啲客睇清楚,而啲客又肯俾咁多錢買,最大問題係佢哋要扮咩made in korea姐。

其實佢地吹d taobao貨係made in korea已經犯左商品說明條例

加上真係唔sure佢地會唔會報稅

有冇巴絲一齊整合下罪証報海關之類

真心希望個5個人睇到依個po
有邊間好啊我都唔想出街

一次

買過4次左右
款係靚既
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

屌我都係比佢堆好評昆到 買左兩條顯瘦褲 返到黎一試鬆到仆街 唔知邊度顯瘦
問野買野幾日先應機
D貨閒閒地等1個月

d錢要兩份分 又要扮唔係淘寶 所以價錢set高d賣貴幾倍
自己將d貨影得靚靚地扮高檔 明明就淘寶
係宜家賺到錢 先再去下韓國入貨洗底咁

前兩年試過中伏
買件咩間條衫 一收到 屌咪又係淘寶
仲有d新衫taste差咗好多 邊有人會著
講真 jasper.femme間野真係唔出名
加上我頭先先上佢igshop睇
請問佢係咪淨係衰樣衰 所以就比你地話係黑店?
服務態度方面 貨品質素方面 有無人買過可以講下
如果你無買過 而就因為jasper.femme個店主樣衰而話佢
你地就唔啱啦

佢仲衰以為自己好撚性感 但唔知自己好撚老顏 咁凍仲玩跌肩 小心身體 加上佢仲衰眼光差 唔好開shop啦佢
會窮

其實我幫襯咗好多年 覺得佢幾好

條友整過容都係咁撚柒 冇得救

Follow 左好幾年
第一次望個時覺得好似林海峯

林海峯
我想問佢整左啲咩
有邊間好啊我都唔想出街

一次

買過4次左右
款係靚既
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

屌我都係比佢堆好評昆到 買左兩條顯瘦褲 返到黎一試鬆到仆街 唔知邊度顯瘦

佢真係好癲
見佢每次出貨啲相都成座山咁
講真間間啲貨都一樣淘
但係有啲人識包裝賣多好多
between 陳美玲係唔係真係有生意?
之前煲到咁大而家又走返出嚟呃人
重點係點解佢用自己個樣做生招牌都仲有人幫襯

仲有生意 可能件事淡左又拎左美容師牌
整合呢?????

追po算啦
整合呢?????

追po算啦

太多

真心希望個5個人睇到依個po

我條link 49RMB一件 佢賣169
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞