一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
[quote][quote][size=5]想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

Myrtus.linn大把淘寶貨啦
不過d相都影得幾好嘅 可以睇完cap低上淘寶搵咁囉

Up少左張
想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

Wwhitetale有衫係淘寶搵到唔知係咪全部都係
想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

Wwhitetale 唔似係淘寶

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

一件純利$100

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

佢ig講過佢有自己畫紙樣去搵廠做 唔知真定假

一次

有post講過間野淘寶質地又差喎

買過4次左右
款係靚既
但質地偏硬無彈性 同埋size偏大
成日同班熟客起晒哄話啲顯瘦褲點好著好著
一買左返黎屌你老味褲腳鬆泡泡
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

超認同, 我中過佢所謂顯瘦褲既伏
又話咩顯瘦個個熟客都幾條幾條咁落單 仲等我好期待
一到貨試 小腿唔貼都唔知點顯瘦, 之後手洗完一次再鬆左成個碼
全屋最顯肥既褲係佢
仲好意思話好過U記

其實係咪絲打你地太瘦
我諗三媽啲野係比正常身形或以上既人著...
正常身形係我諗體重身高比例正常果啲..
唔係瘦到條柴咁都話自己肥果啲..
同埋..佢第二條真係偏大少少但第三條真心唔錯

其實都唔係..我都係偏肥 都成60kg
最後啲褲比左我媽著 佢169cm 70kg就著得幾靚

唔係x2, 重點係佢free size既褲, 講撚到人人都無敵顯瘦, 同埋一洗完就大成個碼真係接受唔到
不過中完伏之後再特登睇返d ig相, model著都唔係特別顯瘦, 只係一開始幻想總是美好的

Agger
幾年前買個條顯瘦褲鬆到一路行一路'休'番上去
仲有洗幾次又係爆哂橡筋
laputa_store係唔係淘寶

佢應該唔係我搵左好耐都冇 佢d衫賣得好貴 不過態度就好好

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

呢點我唔質疑
但問題係 如果佢搵廠做 佢條條褲裙個型都一式一樣 淨換布款 用cotton+polyester料嘅成本大量生產 賣$299一件

其實消費者自己衡量啦

得罪講句 個人覺得條裙真心普通 求其去商場 collect點 或者其他舖啦 $299 大把款靚話亦有好料過佢呢條啦

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

呢點我唔質疑
但問題係 如果佢搵廠做 佢條條褲裙個型都一式一樣 淨換布款 用cotton+polyester料嘅成本大量生產 賣$299一件

其實消費者自己衡量啦

得罪講句 個人覺得條裙真心普通 求其去商場 collect點 或者其他舖啦 $299 大把款靚話亦有好料過佢呢條啦

我個人覺得裙褲後面睇好醜 自家訂製 有錢你中意買就買

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

呢點我唔質疑

其實消費者自己衡量啦

咁佢都幾有心做喎

要搵就唔難嘅 用左5分鐘啫 講野小心d

laputa_store

要搵就唔難嘅 用左5分鐘啫 講野小心d

laputa_store

aaabracadabrahk

頂,呢間野真心黑店
買過幾次野,寄左成二三個星期都未寄到
最後一次入左數差唔多成個月都未收到貨,都預左架啦,循例問吓佢寄咗未啦,跟住佢竟然同我講話冇貨...
咁我咪叫佢退錢囉,屌佢竟然話張銀行咭係佢老母度,要等多兩個星期先退到錢比我
我話再唔退就報警,佢先即日退返俾我咋

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

呢點我唔質疑

其實消費者自己衡量啦

咁佢都幾有心做喎

營商實用有心嘅 做得大成本就低 有錢賺架嘛
都要有求 咪有供囉

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

呢點我唔質疑

其實消費者自己衡量啦

咁佢都幾有心做喎

營商實有心嘅 做得大成本就低 有錢賺架嘛
都要有求 咪有供囉
lm
[quote][quote][size=5]想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

Myrtus.linn大把淘寶貨啦
不過d相都影得幾好嘅 可以睇完cap低上淘寶搵咁囉

Up少左張

不過佢揀衫d taste有d係幾好既
結論都係睇啱cap 圖上淘寶搵
其實你地有佢地入數ac可以去銀行舉報佢地用個人戶口做商業野

原來有人講左
因為自己都開過ig shop
都比銀行打黎查過
唔知係同行搞我定金額太大

巴打呢個cm要highlight

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

呢點我唔質疑

其實消費者自己衡量啦

咁佢都幾有心做喎

呢個紙樣睇得出好難畫
其實你地有佢地入數ac可以去銀行舉報佢地用個人戶口做商業野

原來有人講左
因為自己都開過ig shop
都比銀行打黎查過
唔知係同行搞我定金額太大

同行

佢應該溝貨
我見過有啲淘寶有
有啲泰國有
有啲就搵唔到

呢點我唔質疑

其實消費者自己衡量啦

咁佢都幾有心做喎

呢個紙樣睇得出好難畫

曲線要講明

唔係 @wwhitetale堅自家 啲貨淘寶搵唔到 淨係幫襯果間 另外就唔知
Civiliansshop

之前想買野 已經覆得極慢
到我落order 佢又話兩星期有貨
我一開始已經再三強調要盡早要貨 叫佢有就通知聲我 咁我話兩星期都可以

之後兩星期冇貨 我問佢話未有
Fine
三個禮拜仲未有 我再問
仆街已讀不回

跟住成個月之後同我講乜撚野復活節店主去左旅行貨品有延誤

仲要唔同我講d貨點 仆街最後冇買到

態度又差 間野真係得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞