一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
somecloudsss

覆機慢 訂貨慢 出貨慢,仲要食水深
最快就係叫你過數比佢嗰陣,之後就兩三日都唔應你

takami幾平 其他就一dd 我又未試過兩三日唔應 最多好似9定10個鐘

溫馨提示

官網每個月訂Takami只需3,950yen

即港幣約$276

takami幾平 其他就一dd 我又未試過兩三日唔應 最多好似9定10個鐘

溫馨提示

即港幣約$276
Stance Force
利申:比人呃過 無貨到手

呢間成日幅圖個價唔係真實最後嘅價
wtsapp佢就會send一大埋字黎個時先發現幅圖寫嘅價係乜鬼成本價定唔知乜價唔係真嘅

wtsapp佢就會send一大埋字黎個時先發現幅圖寫嘅價係乜鬼成本價定唔知乜價唔係真嘅

我都中過伏
買DW錶 收到之後一睇就知假
Whatsapp返佢要求退貨 話我換貨 換假既黎屈佢 嬲到

我都中過伏

Diu 買衫話無貨就一直無回水
5個月後先有貨 我無左回事後無拎到
遲左幾日拎就話倉存貨每日扣錢
最後小小錢無同佢計較
有FB page 大家無上當貪平!
推呀 唔好俾佢沉
其實有信用卡自己追下post 研究下 上網買好過IG 買 尤其波鞋食水深到仆街
繼續miss3_shop

就咁一塊布仔加勾花,睇下淘寶賣幾多,三小姐賣幾多

佢對腳做咩大脾個度
P漏左?

咁都要P

我見到佢張張相都係咁
想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

唔係 @wwhitetale堅自家 啲貨淘寶搵唔到 淨係幫襯果間 另外就唔知

我冇太留意wwhitetale 淘唔淘寶貨我自己就唔清楚 而上面好似有人話過wwhitetale有賣淘寶貨

不過 若然係普通正常買家
唔係店主本尊或親友

我又唔係好諗到 有乜理由會大大隻字同店主澄清d貨係堅自家淘寶冇

我怕 到頭來枉費你一番信任就唔好啦
唔好咁易下定論喔

見到佢之前個leather backpack堅靚買左個嚟用
希望唔係淘寶貨 因為真係冇見過有
個backpack好貴 小妹很窮的 希望唔好辜負我一番信任

唉過左去嘅袋就 知道更多或者越諗越傷心都唔好 你自己中意就得啦

屌我收番 睇新po 係淘寶搵到佢條工人裙
屌對wwhitetale好撚失望呀

RIP

工人裙有無link?
其實有信用卡自己追下post 研究下 上網買好過IG 買 尤其波鞋食水深到仆街

啱呀
ig賣到嘅野 9成自己都買到
最多咪用下集運

啱呀
ig賣到嘅野 9成自己都買到
最多咪用下集運

高登連登都有信用卡post 大專大學一早申請返張冇蝕抵

唔係 @wwhitetale堅自家 啲貨淘寶搵唔到 淨係幫襯果間 另外就唔知

我冇太留意wwhitetale 淘唔淘寶貨我自己就唔清楚 而上面好似有人話過wwhitetale有賣淘寶貨

不過 若然係普通正常買家
唔係店主本尊或親友

我又唔係好諗到 有乜理由會大大隻字同店主澄清d貨係堅自家淘寶冇

我怕 到頭來枉費你一番信任就唔好啦
唔好咁易下定論喔

見到佢之前個leather backpack堅靚買左個嚟用
希望唔係淘寶貨 因為真係冇見過有
個backpack好貴 小妹很窮的 希望唔好辜負我一番信任

唉過左去嘅袋就 知道更多或者越諗越傷心都唔好 你自己中意就得啦

屌我收番 睇新po 係淘寶搵到佢條工人裙
屌對wwhitetale好撚失望呀

RIP

工人裙有無link?

隔離post有
platinum.ins 啲貨全部淘寶番
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

有買開嘅絲邊件睇啱可以搵我
9成嘅衫袋鞋有淘寶link

好彩冇係佢到買個袋
食水深到

屌 中咗伏 個袋買咗返去一個星期就爛咗
platinum.ins 啲貨全部淘寶番
件件衫都畀我係淘寶搵到
價錢番2 3倍
特別啲袋 食水深到仆街

有買開嘅絲邊件睇啱可以搵我
9成嘅衫袋鞋有淘寶link

好彩冇係佢到買個袋
食水深到

屌 中咗伏 個袋買咗返去一個星期就爛咗

係我就唔忍啦 report佢啦

溫馨提示

即港幣約$276

🤦🏼‍♀️見其他ig shop賣更貴以為好扺
bxholic
垃圾態度

我都中過伏

最後小小錢無同佢計較

呢間大仆街嚟!同fd一齊買champion淨色tee
等左大半年都冇貨
d貨到左又唔通知我 搞到要罰錢
然後買三件 一件錯顏色 一件錯size 一全錯
然後佢話我拆左袋冇得換
佢個袋又唔係透明 我唔拆袋點知件衫唔啱

我都中過伏

最後小小錢無同佢計較

呢間大仆街嚟!同fd一齊買champion淨色tee
等左大半年都冇貨
d貨到左又唔通知我 搞到要罰錢
然後買三件 一件錯顏色 一件錯size 一全錯
然後佢話我拆左袋冇得換
佢個袋又唔係透明 我唔拆袋點知件衫唔啱

咁多人中伏
PUSH
fhtwogirls

成間野都係賣淘寶野
$20左右既野賣$70個
有啲仲可以賣成$110個
每個賺$50-$100賺死佢
仲要認自己賣假case仿case叫人唔要假野就過主
係咪可以報海關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞